10 saker om mig - Del 2

För några veckor sen fick ni läsa 10 saker om mig. Det inlägget kan ni läsa HÄR. Nu får ni del 2 :)

1. Jag har ett jävla humör. Det har blivit mycket bättre med åren, men när jag var yngre så var jag inte rolig att vara i närheten av när jag var arg.

2. Jag har gått 2 terminer på magdans. 

3. Jag har aldrig vart i ett seriöst förhållande.

4. Jag älskar att se och upptäcka nya platser, så resor och små trips är guld värt för mig.

5. Jag är rädd för höjder men har ändå hoppat fallskärm. Det var däremot inte så läskigt, jag tror bungy jump hade varit värre för mig.

6. Jag är kanske den enda som inte blev kär i låten Despacito i somras. Jag tyckte inte den var dålig, men inte jättebra heller, och nu är jag bara sjukt trött på att höra den. Och då pratar jag alla versioner av den!

7. När jag gick i klass 2-3 (tror jag) så hade jag en lös tandställning med galler. Svårt att förklara men det satt som ett litet galler framför min tunga när jag hade den på mig. Det var där för att min tunga tydligen tryckte för mycket på mina tänder. Konstigt nog blev jag inte mobbad för det, jag var tvungen att ha den alltid utom när jag åt.

8. Jag har också haft fast tandställning. Jag tror alla får en liten tandställning bakom sina undre framtänder efteråt som ska sitta där i några år för att tänderna inte ska flytta sig. Jag har fortfarande min sån kvar. Min tandläkare tycker den ska sitta där. Det är ca 18 år sen jag fick den 😂 Det kommer kännas väldigt konstigt om den nån gång tas bort.

9. Samtidigt som jag kan vara väldigt fokuserad på saker så kan jag också vara extremt tankspridd och glömma bort viktiga saker.

10. Jag har haft alla möjliga frisyrer och färger i håret. Bland annat har jag haft lila utväxt i superblekt hår. Och det var faktiskt snyggt! Då hade jag kort hår och en liten tuppkam om jag inte minns fel. Min frisör älskade att experimentera med mitt hår och testa nya färger. Nu håller jag mig till långt och ofärgat hår. Kommer kanske göra lite slingor nästa gång jag ska klippa mig.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer