11 bra serier på CmoreThe truth about the Harry Quebert affair, Dramathriller

Den här serien handlar om en berömd författare som blir misstänkt för ett mord på en ung kvinna, som försvann för 33 år sen, efter att man han hittat hennes kvarlevor i hans trädgård. En av hans gamla studenter gör allt för att försöka rentvå honom. Den här serien är både bra och spännande! Det finns en säsong på 10 avsnitt.


Sthlm Rekviem, Kriminaldrama

Jag brukar inte titta på svenska kriminalserier men jag bestämde mig ändå för att se på den här efter att jag sett trailern på den. Serien är grå och dyster och karaktärerna känns trötta och har knappt några personligheter. Men jag tycker faktiskt det funkar, jag gillar det den här serien! Det finns en säsong på 10 avsnitt.


Unreal, Dramakomedi

Det här kan vara något av det knäppaste och skruvade jag har sett i en serie. Jag tänkte faktiskt inte fortsätta titta efter första avsnittet, men jag gav det ändå en chans och fortsatte. Jag störde mig en hel del på Quinn, som är en av huvudrollerna, men kunde ändå inte sluta titta. Jag tycker inte serien blir riktigt bra förrän 3e säsongen (Det finns totalt 4 säsonger. Unreal handlar om arbetet bakom kulisserna av ett dejtingprogram. Gränser tänjs och regler bryts. Allt för att få höga tittarsiffror! Jag hoppas inte det är riktigt så illa i verkligheten. Men illa är det nog!


Solsidan, Komedi

Solsidan känner väl alla till? Jag både älskar och hatar serien. Det är mycket som blir alldeles för pinsamt och som man knappt klarar av att se. Tex så är hela Ove Sundberg svår att titta på 😄 Och sen Alex som aldrig kan stå upp för sig själv mot Anna. Men samtidigt så är det ju väldigt roligt! Det finns 5 säsonger av den.


In the vault, Dramathriller

Jag har sett många thrillerserier det senaste halvåret. Jag brukar oftast titta på komedier men jag gillar thrillerserier mer och mer. In the vault handlar om ett mordmysterium på ett college. Terminen har precis börjat när en av eleverna hittas mördad på en fest. Det finns en säsong (än så länge) av den här serien som är i 8 delar.


Sweetbitter, Drama

Det finns en säsong med 6 avsnitt av den här serien. Det ska komma en andra säsong, men jag vet inte när. Sweetbitter handlar om Tess som flyttar till New York utan att riktigt veta vad hon vill göra med sitt liv. Plötsligt får hon jobb som servitris på en av stadens bästa restauranger och blir helt hänförd av den kaotiska, snabbrörliga krogbranchen. Jag kan inte riktigt förklara vad jag gillar med den här serien men den känns annorlunda. Det är inte ofta man ser en serie som handlar om handlar om en restaurang. Jag gillar karaktärerna också som alla är lite speciella.


Younger, Dramakomedi

Younger handlar om Liza, en medelålders kvinna som landar sitt drömjobb på ett bokförlag efter att ha utgett sig för att vara yngre än hon är. Jag tycker serien är lite B emellanåt och jag stör mig en hel del på Liza ibland. Dock så gillar jag ändå serien och min favoritkaraktär är helt klart chefen! 😄 Det finns 5 säsonger av den här serien än så länge.


Riviera, Thriller

Riviera handlar om konstkännaren Georgina som lever ett glamoröst jetsetliv på franska rivieran när hennes man plötsligt dödförklas i samband med en mystisk båtexplosion. Det finns en säsong med 10 avsnitt.


Finaste familjen, Komedi

Komediserie om vikten att visa upp för sin omvärld hur bra man mår och om kampen att aldrig bli äldre. Magnus är frånskild, bor hemma hos mamma, och står allmänt still i karriären som personlig tränare. Men utåt sett lever han så klart det perfekta livet med god mat, träning och dejter. Som jag nämnt tidigare så gillar jag oftast inte svenska serier eller filmer så mycket, men den här gillar jag! Den är lagom knäpp, lagom rolig och lättittad. Dessutom så är det ju precis sådär på riktigt också. Folk jämför sig med varandra, visar upp en fasad och försöker vara bättre och ha det bättre än alla andra. Det finns två säsonger och jag tror det ska komma en tredje.


Pretty little liars, Dramthriller

PLL känner väl de flesta till? Serien följer de 4 tjejerna Aria, Hanna, Spencer och Emily, vars gäng faller isär efter försvinnandet av deras "ledare" Alison. Ett år efter försvinnandet börjar de få mystiska sms från någon som kallar sig "A" och som hotar att avslöja alla deras hemligheter. Den här serien har jag följt slaviskt sen den hade premiär 2010. Det finns totalt 7 säsonger av den.


Seinfeld, Komedi

En klassiker som Seinfeld kan enligt mig aldrig gå fel!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

jessikas
jessikas,
Solsidan kommer ju alltid vara favoriten 😊
nouw.com/jessikas
tessbjork
tessbjork,
Haha ja den är bra! 😊
nouw.com/tessbjork
Ulvelotta
Ulvelotta,
Bra smak du har. Älskar Seinfeld och Pretty little liars
nouw.com/ulvelotta
tessbjork
tessbjork,
Tack, ja jag också 😊
nouw.com/tessbjork
Emma Engström,
PLL är ju himla bra alltså! Behövde detta nu för letar efter en ny serie att kika på 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
Ja visst är den 😊
nouw.com/tessbjork
Veronica,
Åh serien younger gillar jag skarpt, hoppas att det kommer ut fler säsonger av den. 😊
acinorev.blogg.se
tessbjork
tessbjork,
Ja den är bra 😊
nouw.com/tessbjork