11 dagars jobb är över


Nu är 11 dagars jobb i VIPen på Beach handbollen i Åhus över. Jag jobbade min sista dag igår och det känns konstigt att jag inte ska till jobbet idag. Men samtidigt är det skönt med lite vila. Jag har haft så ont i mina fötter av att stå hela tiden. Hade det varit ett jobb där man gick lite mer så tror jag inte att jag hade haft så ont, men mest har jag bara stått stilla och rört mig ett par meter hit eller dit. Men det är kanske inte så konstigt man får ont heller när man jobbar 11 dagar i sträck. Det har iallafall varit kul att testa på något nytt! Det här är ju något som jag aldrig jobbat med tidigare så förhoppningsvis kan detta leda till något annat.

Jag tycker dock att det blev lite långtråkigt ibland eftersom vi hade mycket perioder då det inte hände nånting. Jag får lite panik av det, är jag på ett jobb så vill jag ha saker att göra hela tiden. Enda dagen vi hade mycket att göra (under mina pass) var i lördags och då trivdes jag som bäst. Jag tycker det är kul när det är lite stressigt!

Det har faktiskt funkat bra med handleden också. Kanske just för att vi inte har haft så mycket att göra. Hade vi haft mycket hela tiden så hade det nog varit annorlunda. Men jag hade ont en enda dag så det var bra!

Igår hade jag öppning och slutade 16. Ellen kom ner till Åhus när jag slutat och sen firade vi (om man nu kan säga så) att jag jobbat klart mina dagar med Ottoglass i Täppetkiosken. Vi valde båda brownie och hallon/lakrits. Glassarna är verkligen gigantiska där men väldigt goda! :) Vi gick en liten sväng längs med stranden och ut på bryggan, och tillbaka igen. Sen rullade vi hemåt.

När jag kom hem tog jag en dusch, åt middag och spenderade sen resten av kvällen med att kolla ikapp lite serier innan jag vid 23.30 däckade i min schäslong. Boobie väckte mig vid 6 idag så det blev tyvärr ingen sovmorgon som jag hade planerat. Jag är megatrött så det kommer nog bli en lugn dag.

Vad hittar ni på idag? Har ni semester, sommarlov eller jobbar?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
Åh ge mig den där glassen!!! 😃 😋
nouw.com/idamida
tessbjork
tessbjork,
Ja, så god! 😋
nouw.com/tessbjork
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Skönt med lite ledigt! Har flera kompisar som varit nere och spelat, de gillar verkligen Åhus☀️🤗😎
nouw.com/juliavnmelin
tessbjork
tessbjork,
Ja det är fint i Åhus 😊
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Så skönt att äntligen bli lite ledig! Det är du SÅ värd!!! <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Ja det var skönt! 😊
nouw.com/tessbjork
Felicia,
alltså den glassen hade jag inte tackat nej till!
feliciahblogg.webblogg.se
tessbjork
tessbjork,
Nej, den är så god! 😊
nouw.com/tessbjork