15 år sen


Idag är det 15 år sen jag tog studenten. 2004-06-11, alltså herregud! Samtidigt som jag tycker tiden har gått väldigt fort så känns det ändå som evigheter sen jag gick i gymnasiet.

Jag kommer inte ihåg jättemycket av min student faktiskt. Jag själv tog inte en enda bild under dagen. Men jag vet iallafall att vi började med champagnefrukost i Tivoliparken, där samlades alla studenter (vet inte om de gör det än idag). Där blev det även fotografering av varje klass. Och någon gång efter det så har vi tagit oss till skolan och bara väntat på att få springa ut. Vi var första samhällskunskapsklassen att springa ut från den skolan, de hade aldrig haft den utbildningen där innan.

Och när vi väl sprungit ut så stod familjen (mamma, pappa, Ellen, Tobbe och Tobbes sambo Sandra), mormor och morfar, farmor och farfar (tror jag), kanske nån moster och nån kusin (som sagt så minns jag inte så bra) där. Jag kan inte ens minnas om jag var glad men jag tror det. Jag var nog ganska redo att börja jobba mer (hade redan ett jobb på ett äldreboende där jag jobbade extra) och tjäna pengar.Sen skulle vi alla hem till oss och fira. De här bilderna har Sandra tagit, jag hittade dessa bilderna hemma hos henne när vi var där i vintras och tog några bilder på dem, så det är ingen jättebra kvalité på dem.

Från skolan så åkte jag en av morfars gamla bilar, han hade några stycken gamla bilar som han höll på att greja med. Vi tog några varv runt torget och åkte sen vidare.Väl hemma så ville Sandra ta fler bilder på mig så jag fick agera modell, vilket jag verkligen inte tycker om så det blev lite seriösa bilder blandat med trams 😄Alla släktingar var där, vi åt plockmat, drack osv.

På kvällen var jag inte ute med mina klasskamrater, vi hade ingen sammanhållning alls i min klass faktiskt. Det fanns bara ett par personer som jag umgicks med men de skulle (vad jag kan minnas) inte ut på kvällen. Så jag var ute med min syster och en av hennes kompisar. Vi började på Banken (nu heter stället Bånken) och skulle sen ta oss till Kuppa som låg en bit bort. Nånstans mellan de här ställena tappade jag min telefon, och jag kommer ihåg att det var en Nokia 3410 😄 Jag letade på vägen mellan ställena, gick in på Banken och kollade med personalen men kunde inte hitta den. Så vi ringde till den och en person svarade. De sa att de hittat telefonen men hann inte säga var de var nånstans innan batteriet på min telefon dog, jag visste att det var väldigt lite batteri kvar. Så jag fick aldrig tillbaka min telefon och det var ju väldigt surt när personen som hittat den faktiskt ville ge tillbaka den. Redan då var telefonen väldigt viktig, jag hade ju superbra rekord på Snake i den telefonen 😂

Mycket mer än så minns jag inte av min student.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag tog studenten samma dag som du! Det är galet att det är 15 år sen!
nouw.com/frökenrödlök
tessbjork
tessbjork,
Haha ja visst är det!
nouw.com/tessbjork
Sarah,
Så kul att få läsa om din student 😊 Jag kommer ihåg hur rolig den dagen var och jag skulle gärna göra om den 😊
CheerSarah.devote.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men så kul att få se dessa <33
nouw.com/celinelundqvists
tessbjork
tessbjork,
Kul att du gillar!
nouw.com/tessbjork
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Haha så kul att få läsa om hur det var för dig då!😊 rip mobilen
nouw.com/josefinnorberg
tessbjork
tessbjork,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nämen guuu vad kul att du delar med dig!! Och HUR fin var du nte?? det riktigt strålar om dig hjärtat! stor kram <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,