3 från idag


Hejsan!

Hoppas ni har en bra fredag. Jag sitter just nu och kollar på handbollen och ska äta upp min sista frysta portion av morots- och sötpotatissoppan. Jag måste göra ny väldigt snart, den är så sjukt god!

3 från idag

1. På tal om mat så har jag slarvat med den igen. De senaste dagarna har jag ätit frukost väldigt sent, jag har inte varit hungrig när jag vaknat. Jag har även ätit middag väldigt sent, vilket bland annat resulterat i ett gallstensanfall. Och idag blev min lunch två clementiner. Så jag har nu bestämt att jag imorgon ska äta frukost när jag vaknar oavsett om jag vill eller inte, så hamnar förhoppningsvis snabbt på banan igen.

2. Jag har idag insett att jag blivit beroende av ett mobilspel som jag laddade ner för några dagar sen. Jag har slutat spela såna spel för längesen just för att jag blir beroende. I det här spelet gör man två saker; 1. Letar efter föremål i en bild och får pengar, byggmaterial, liv osv, och 2. Bygger upp en ö med hus, pool, trädgård osv. Jag laddade ner spelet för nr 1, men tycker nu att det är mycket roligare att bygga upp min ö. Men jag måste leta föremål för att kunna bygga upp ön så nu är jag fast i det här. Det är tur man får vänta in liv och andra grejer innan man kan spela iallafall, så jag inte sitter med det hela tiden, haha!

3. Idag var första gången jag tvättade mitt hår efter jag klippt och färgat det. Jag borstade ut håret innan jag gick in i duschen men så fort jag blötat det så svällde det och blev svinto. Det var jätteknutigt! Jag dränkte hela håret i massor av inpackning och borstade ut det med fingrarna. Det tog ungefär en kvart innan jag lyckats lösa upp knutorna. Så lång tid tog det inte ens när jag hade mitt långa och slitna hår, det tog bara ett par minuter. När jag sen skulle skölja av inpackningen så var där knappt någon kvar, håret hade nästan sugit upp allt! Och det blev svinto direkt igen. Jag har aldrig varit med om något liknande. Kan det vara nyanseringen min frisör hade i håret? Hon hade också något spray som hon inte sköljde bort som skulle stärka håret och hålla i sig 5-6 tvättar. Jag har håret blött i en tofs nu och vet inte vad jag ska göra. Låta det självtorka och borsta ut det sen, borsta ut nu direkt eller ta i typ kokosolja? Ge mig gärna tips om ni har några!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Haha det kan verkligen gå i perioder gällande mobilspel för mig, ena stunden är jag beroende och sen är det helt dött på den fronten ibland! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom