5 saker just nu


1. Jag går just nu och väntar på ett beslut.​ Har jag rätt till livränta? Det är nu tre månader sen jag jag ansökte om det och väntetiden är ca fyra månader. Jag vill inte vänta längre, jag är så spänd och måste få veta! Jag vill planera min vår och kan inte riktigt göra det förrän jag vet om jag får de där pengarna.

2. Jag har märkt den senaste tiden att jag inte lutar huvudet tillbaka om jag sitter nånstans där det finns stöd för nacken. Istället sitter jag ansträngt lite framåtlutad hela tiden. Inte konstigt jag har ont i nacken, jag spänner ju den nästan hela tiden!

3. Mina visdomständer har aldrig växt upp helt. En har nästan växt upp helt och de andra är halvt uppväxta. Ibland känner jag att en av dem håller på att växa, men just nu (började igår) växer alla samtidigt och det spänner i hela munnen på mig.

4. Av någon anledning har nästan alla mina lampor beslutat sig för att gå i sönder samtidigt. 3 stycken i hallen, två i sovrummet, en i taket i köket, båda lamporna till fläkten (jag ser knappt något när jag lagar mat på kvällen), två lampor ovanför vasken och lampan i taket i tv-rummet. Note to self: köp lampor!

5. Jag har lagt över 300 plagg och skor vardera i mina önskelistor på Nelly och Na-kd! Alltså, förstår ni att jag vill ha över 600 grejer totalt på de här ställena? 😂 Och jag har ändå rensat bort en del redan! Jag vill ju gärna byta ut hela min garderob men det här är kanske lite överdrivet. Mycket är visserligen samma typ av linne, tröja, skor osv, så jag kommer ju till slut bara välja en av varje. Men det blir jobbigt att välja när man lagt nästan hälften av deras sortiment i önskelistan 😅 Jag tänkte iallafall se till att vara förberedd när dagen då jag har mer pengar kommer, så att jag bara snabbt kan klicka hem det jag vill ha (om det finns kvar).


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Kul inlägg<3
nouw.com/johnssons
tessbjork
tessbjork,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahahaha! Feeling ya totalt på sista punkten! Hur många gånger har man inte fyllt varukorgen för att sen gå till kasan, se priset och snabbt klicka ned sidan innan man gör något dumt, haha! KRAM finaste <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Haha, eller hur!
nouw.com/tessbjork