5 saker just nu


1. Jag har aldrig varit en person som suttit och kollat på youtube, jag har typ bara använt det för att se trailers, asmr videos när jag ska sova, eller meditationer. Har även sett nån video från Bianca Ingrosso och nån från Alice Stenlöf men inte mer än så. Nu kan jag däremot sitta hur länge som helst på youtube, och se på i princip vad som helst! Jag kollar på vloggar från personer som jag aldrig hört namnen på innan, jag tittar på lifehacks, DIY (som jag troligtvis inte kommer använda mig av ändå), jag ser på videos om olika mysterium och allt annat däremellan. Konstigt hur man nästan kan vara helt anti en sak och sen ändra sig så snabbt! 

2. Jag har insett att jag inte kan skriva på dator längre. Alla inlägg jag gör skriver jag numera i telefonen i mina anteckningar och sen kopierar jag in texten i ett inlägg i appen, så jag skriver nästan aldrig på datorn längre. Jag är inte van längre och det går så sakta jämfört med vad det gjorde innan! Det går så mycket fortare och enklare i telefonen, och dessutom slipper jag få ont i handleden när jag använder den.

3. Nu är det ett år sen vi var på Tobago sist och jag längtar verkligen dit igen! Jag vill vara i solen och värmen under en palm i den vita sanden vid Pigeon Point, bada i det turkosa havet och sitta på bryggan och titta på solnedgången. Jag har nog aldrig blivit så fäst vid ett ställe på en resa innan.


4. Det blir tydligare och tydligare för varje månad som går att jag under varje röda-veckan-period blir som en "mamma" (vet inte vad annars jag ska kalla det). Jag vill städa, organisera och göra allt extra fint. Jag blir extra noga när jag städar och kan snöa in mig på minsta lilla detalj. Jag vill även gärna baka och laga god mat. Jag har också mindre motivation till bloggen, jag tycker inte den är lika rolig så därför blir det lite mindre inlägg än normalt under de här perioderna (vilket ni kanske bland annat märkt just nu). Jag sitter mindre med telefonen och vill bara vara mer i the real world. Nån som kan känna igen sig i detta eller är det bara jag?

5. Jag har den senaste veckan fått en hel del nya läsare, vilket är kul! Känns lite märkligt bara att det blev sådär pang bom från en dag till en annan. Det mesta är direkttrafik och de flesta nya besökarna är från Sverige, Stockholm för att vara exakt. Men språkinställningarna de har på min sida är amerikansk-engelska, så det är ju lite intressant..! Tala gärna om för mig vilka ni är! :)


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Sarah,
Jag kan verkligen förstå att du vill tillbaka till Tobago 😊 Det ser ut att vara ett paradis 😊
CheerSarah.devote.se
tessbjork
tessbjork,
Ja det är det verkligen! 😍
nouw.com/tessbjork
Netti Starby,
På youtube hittar man verkligen en hel del att titta på! 😃 Kramis
starbys.se
tessbjork
tessbjork,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuu vad underbart!! Och så himal glad den sista punkten gör mig! Det är su såååå värd hjärtat! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Youtube är ju det absolut bästa som finns!
nouw.com/celinelundqvists
tessbjork
tessbjork,
Haha ja jag också insett det nu! 😄
nouw.com/tessbjork