5 saker just nu


1. Jag är lite all over the place just nu. Jag har flera saker i huvudet hela tiden och kan inte fokusera på en grej i taget. Därför får jag för det mesta inget gjort. Jag börjar på en sak och innan jag blivit klar med den börjar jag på nästa. Jag är alltid sån här men jag tycker att det är mer extremt nu.

2. Kylan som är just nu har väl ingen undgått. Jag hatar verkligen kyla! Jag tycker inte om att vara ute när det är så kallt. Vinden gör inte det bättre heller. Jag hatar att frysa! Fram med våren, tack!

3. Jag trodde att jag skulle komma hem från Tobago med ny energi och positiv inställning efter 2 veckor med sol och värme. Tyvärr blev det tvärtom! Jag har knappt haft nån energi alls och känt mig ganska negativ istället. Jag vet inte varför men jag har inte riktigt trivts sen jag kom hem faktiskt.

4. Jag måste skaffa mig mer minne till min dator. Just nu kan jag knappt göra nånting på den. Jag kan inte installera allt jag vill, jag kan inte föra över alla bilder och videos som jag vill osv. Så det måste köpas snart!

5. Jag vill flytta. Det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Jag har bott i min lägenhet i 10 år och jag har trivts jättebra. Jag trivs fortfarande men jag känner att jag behöver ett miljöombyte. Och jag vill inte bara flytta från en lägenhet till en annan i Kristianstad. Jag vill flytta från Kristianstad. Till Malmö har jag kommit fram till nu (har velat lite fram och tillbaka). Precis som jag gjorde med min nuvarande lägenhet, så vill jag köpa en lägenhet. Jag vill att den ska vara bara min! Jag sitter nästan varje dag och tittar på lägenheter på hemnet. Det är så kul! Kul att se vad som finns, kul att se planlösningarna, kul att se hur andra väljer att inreda. Kul att tänka mig in i hur jag skulle inrett en viss lägenhet osv. Nu kommer jag inte flytta i första taget, jag behöver ju ett jobb först. Men drömma kan man 😊


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

annahss
annahss,
Skulle också vilja ha vår 😫 jag skulle också vilja flytta, men inom Gävle! Ett större boende vore inte helt fel. Men just nu får vår trea på 75kvm duga 😃
nouw.com/annahss
tessbjork
tessbjork,
Kan förstå att ni vill ha lite större nu när ni ska få tillökning 😊
nouw.com/tessbjork