5 saker ni kanske inte visste om mig


1. Jag får ofta höra när jag äter chips eller något annat krispigt eller knaprigt att det låter väldigt mycket. Jag verkar ha nån slags inbyggd högtalare i min mun, haha!

2. Jag får ibland inåtväxta hårstrån på kroppen, och det är något jag älskar att sitta och dra ut med pincett. Många kanske tycker sånt är äckligt men för mig är det bara satisfying!

3. Jag är högerhänt men äter med kniv och gaffel som om jag är vänsterhänt. Jag har gaffeln i högerhanden och kniven i vänster.4. Många avskyr att åka buss, men jag älskar det! Så länge det inte är knökat i bussen för då är det inte så skoj. Jag tycker det är väldigt avslappnande att bara åka, titta ut genom fönstret med musik i öronen och filosofera. Jag gillar dock inte att åka stadsbuss, det måste vara längre sträckor om det ska kännas avslappnande för mig.

5. Jag har svårt för att lyssna på musik som är på svenska. Jag vet inte varför men det känns ibland pinsamt att lyssna på på något sätt. Jag vill hellre höra musik på engelska, jag kan relatera till det bättre. Men den senaste tiden har jag faktiskt börjat lyssna mer på musik med svenska texter, så i framtiden kan jag kanske lyssna på det helt utan att vilja stänga av det haha!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Så roligt att få lära känna dig lite bättre 🌸🥰
nouw.com/emmaakarlegrund
jessiFri85
jessiFri85,
Jag gillar med att åka buss. precis. Man blir avslappnad 😊. Tåg gillar jag med att åka. Avslappnade det med.

Jag kan relatera till svensk musik lättare 🙂alla är vi olika.
Kul med såna här inlägg. ”Saker ni inte viste om mig” 👍
man lär ju faktiskt känns personen mer då.
Kram!
nouw.com/jessifri85
IP: 82.99.3.229