8 bra serier på Viaplay


Jag tittar på väldigt många serier och jag ser även en del filmer, så jag tänkte tipsa er framöver om bra filmer och serier på några av alla streamingsidor som finns. Idag börjar jag med serier på Viaplay.


8 bra serier på Viaplay

Absentia, Crime/Drama

Den här serien handlar om en FBI agent som försvinner utan spår när hon jagar en seriemördare. 6 år senare hittas hon i en stuga, knappt levande och hon minns inte vad som hänt. Väldigt spänannde serie! Det finns en säsong just nu men ska komma en andra säsong det här året. Vet dock inte om den kommer till Viaplay det här året.


Grey's Anatomy, Drama

Alla känner väl till Greys Anatomy? Alla vet väl att det är en sjukhusserie? Jag har inte sett alla avsnitt hittills, jag tittar faktiskt inte på serien längre men jag tycker att den är bra :)


Scandal, Drama

Jag började titta på Scandal för ett par år sen när den gick på tv och då var de mitt inne i säsong 2 men jag försökte hänga med för jag gillade verkligen den. Sen fick jag jobb och kunde inte fortsätta se den på tv. I höstas började jag titta från början och såg alla säsonger. Och jag kan säga att jag kollade igenom dem väldigt snabbt! 😄 Den här serien har allt; massa drama, svek, lögner, intriger och mord, och man vet aldrig vem som är på vems sida.


Svartsjön, Drama/Thriller

Det är inte ofta jag tittar på svenska serier, men det händer. Bland annat har jag sett på Svartsjön. Det finns 2 säsonger av den och jag tycker att säsong 2 är klart bättre än säsong 1. Tyckte dock att slutet var lite töntigt 😝


American Dad, Komedi

Den här serien har nog de flesta också koll på. Jag brukar titta på den mitt i natten på 6an och den är perfekt att se på så dags! Jag behöver inte koncentrera mig så mycket så jag kan halvsova samtidigt 😄 Knäpp, rolig och lättsam. Här får ni ett litet klipp från den nya säsongen.


Family Guy, Komedi

Family Guy har nog inte heller undgått någon. Jag ser den också mitt i natten ibland och den är ungefär samma som American Dad (knäpp, rolig och lättsam) fast mycket bättre enligt mig! Här är en favorit 👇


T@gged, Thriller/Skräck

T@gged är en skräckserie som handlar om 3 tonåringar, Hailey, Rowan och Elisia. De får en rad våldsamma filmer skickade till sig på sociala medier från en användare som kallar sig Monkeyman. Den är ungefär som Pretty Little Liars fast med mer skräck. Jag såg igår att 3:e säsongen äntligen kommit till Viaplay. Jag har väntat väldigt länge på den!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Veronica M��ller,
Älskar grey's. 😍
acinorev.blogg.se
josephinees
josephinees,
Spännande! ”T@gged” måste jag se 😃
nouw.com/josephinees
tessbjork
tessbjork,
Ja gör det! 😀
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Åh! TACK för tipsen sötnos!! Behövde verkligen lite nytt att kika på <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Hoppas du hittar något som passar 😊
nouw.com/tessbjork