Alltid lika roligt

Jag var som sagt på arbetsförmedlingen innan idag. Skulle se så de inte glömt bort mig. Mina 300 dagar är slut och jag hade inte hört något från varken a-kassan eller arbetsförmedlingen. Idag hade jag fått brev från a-kassan. Too little too late!

Jag var på öppet hus idag och jag fick självklart träffa den handläggaren som jag inte gillar. Det är alltid hon jag får träffa när jag väl är där.

För att göra en lång historia kort så hamnar jag nu i jobb och utvecklingsgarantin. Min handläggare kommer tyvärr vara denna kvinnan. Funkar det inte så kommer jag byta direkt! När jag var på arbetsförmedlingen i februari så hade hon precis bytt avdelning till rehab. Och nu är hon på jobb och utvecklingsgarantin. De flyttar runt på handläggarna hela tiden och byter avdelning på dem, hur ska de kunna sätta sig in i allt när de får byta stup i kvarten? Folk slutar där och går in i väggen till höger och vänster. Det är ju helt sjukt!

Hon hade nog glömt att vi bestämde sist att jag skulle få träffa en arbetsterapeut så det skulle hon ta tag i nu och försöka få in mig mellan alla andra. Tydligen har arbetsterapeuterna också mycket att göra och den här nya handläggaren ska snart på semester, så jag gissar på att detta också kommer ta extremt lång tid. Nästa vecka ska jag på infomöte om den här jobb och utvecklingsgarantin. Ska bli väldigt intressant att se om man kommer få mer hjälp eller inte när man hamnat där..

Efter det besöket gick jag hem till min häst och snackade lite och nu ska jag fixa frukost, jag är vrålhungrig!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer