Amazonit

För 2 veckor sen köpte jag en sten i en butik. Just den stenen har lockat mig båda gångerna jag varit där så jag slog till andra gången. Det var en amazonit och i affären stod bara en kort beskrivning om vad den gör.

Jag har sedan googlat runt lite och hittade en jättebra beskrivning av stenen. Jag tänkte skriva en del om vad det står om den där 😊

Den får en att säga vad man tycker, tänker och känner utan att man blir för emotionell.

Den får en att se ett problem från en annan synvinkel för att kunna hålla friden vid liv.

Den skyddar mot elektromagnetisk strålning.

På jobbet skingrar stenen negativ energi och skyddar från orättvisor och utnyttjande. Den hjälper också till att locka nya kunder och ordrar till ett företag och ser till att man är på rätt plats vid rätt tillfälle när nya möjligheter dyker upp.

Amazoniten är en lyckosten vid spel, tävlingar och finansiella affärer.

Den är känd för att hålla en vid god hälsa och hjälper till att läka efter sjukdom, trauma eller skada. Den kan också förhindra infektion om man stryker en polerad sten på tex utslag och blåsor. Den är också bra mot finnar och kan lätta smärta vid reumatism och gikt.

Den är en bra emotionell helare. Den lugnar vid trauma, lugnar sinnet, hindrar rädsla och skräck och omvandlar ilska och irritation till positiva åtgärder. Den reglerar ens aggressiva sidor och driver ens sinne att söka emotionell balans.

Den ger självförtroende, speciellt till kvinnor.

Stenen sägs också få en att finna balans i sitt hjärt och hals Chakra.

Visst låter det som en bra sten? 😃

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

MissChaos
MissChaos,
Japp! Det gör den verkligen
nouw.com/misschaos
tessbjork
tessbjork,
Hoppas den hjälper mig lite med pengar och spel 😄
nouw.com/tessbjork