Amba Hotel Grosvenor - det finaste jag sett!


När jag och Ellen var i London så bodde vi på Amba Hotel Grosvenor - det finaste hotellet jag har sett! Att komma in i den entrén var som att komma in i en helt annan värld, det var så pampigt!

Pelare med gulddetaljer, marmortrappor, valv och stuckatur, jättefina lampor, en maffig kristallkrona i taket, och klassisk musik spelades i högtalarna - allt var så fint!

Vi hade ett standard twin room. Det var ganska litet men väldigt fräscht och mysigt. Läsk, vatten, te, kaffe, lite snacks, morgonrock (bästa!) och slippers ingick.

Hotellet ligger precis intill Victoria Station, så det var toppen när vi skulle till och från flygplatsen. Och vi hade ganska nära till alla sevärdheter.

Vi stannade bara en natt men hade gärna varit där längre. Jag hade inte haft råd med en natt till dock. Och vi var ju egentligen bara i London för ett möte.

Så på fredagen blev det ingen sightseeing. Vi var först på The Duke Of York och åt fish n' chips. Det ser kanske inte så gott ut men den fisken var sjukt god!

Efteråt gick vi bara tillbaka till hotellet och hade vårt möte, som för övrigt gick bra. Vi var alla on the same page. Det resulterade dock i lite mer jobb för mig och Ellen men det är bara kul!

Efteråt tänkte jag och Ellen beställa room service och mysa i våra morgonrockar och slippers (Ellen var ju sjuk och jag var jättetrött), men först gick vi in till Victoria Station och köpte lite chips och choklad.

Och det finns faktiskt en dörr på hotellet som går direkt till stationen så man slipper gå runtom och in på utsidan. Baren på hotellet var öppen men vi var för trötta för att gå in.

På stationen blev vi dessutom alldeles för hungriga så vi köpte bara med oss varsin burrito istället och åt det på vårt rum. Sen tog det minsann inte lång tid förrän vi båda somnat till Family Guy på tv.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså woooow 😍❤️
nouw.com/matildaberlin