Äntligen klippt!


God middag!

Jag ligger just nu utslagen i soffan med katterna. Jag vaknade vid fyra inatt av ett gallstensanfall. Tyvärr hade jag bara en av tabletterna hemma som jag brukar ta när det kommer ett anfall så det hjälpte inte så mycket. Jag försökte somna om men har bara lyckats halvsova lite. Men jag får skylla mig själv lite som åt sent igår. När jag får ett anfall så är det oftast när jag har gjort just det. Så någon frukost/lunch har det inte blivit av än, jag har fortsatt må ganska illa nu på förmiddagen.

Men det var inte det det här inlägget skulle handla om, utan om att jag äntligen har klippt av mitt jättelånga och jätteslitna hår!

Jag fick ett presentkort av mamma i julklapp så i tisdags klev jag in genom dörren på Tova här i Kristianstad, och tre timmar senare kom jag ut som en helt ny människa! Det var över två år sen jag klippte mig sist så ni kan nog tänka er hur välbehövligt det var.

Jag har inte färgat håret på många år för jag tycker inte att jag har behövt det, jag är väldigt ljus i mig själv. Det brukar räcka med en solsemester och lite solning hemma så är håret blekt för ett år. Men nu var mitt hår ganska mörkt i jämförelse. Jag har inte varit på någon solsemester det här året och det blev inte mycket solat här hemma i somras heller. Jag brukar vara kall, men nu var håret mer guldigt/ljusbrunt och det gillar jag inte. Så jag fick lite kalla slingor också.

Jag trodde det skulle kännas ovant och kort när hon klippt av håret, men det var bara sjukt skönt! Inga mer torra och slitna toppar, och inget mer slickat hår som bara hänger och fastnar i allt.

Jag var dock lite ovan med färgen när vi var klara. Jag tyckte nästan det blev lite för ljust först. Men nu har jag vant mig, och det är ungefär så här ljus jag brukar vara i mig själv. Det känns superbra!

Det ska inte ta två år till nästa gång jag klipper mig, that's for sure!

Hur lång tid har du låtit det gå som längst innan du klippt dig?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men WOW!! Det blev ju verkligen så galet fint!! <3
nouw.com/matildaberlin