App tips


Jag kände inte riktigt igen mig själv då. Jag hade inget fokus, jag glömde saker hela tiden, kunde inte ta in vad jag läste så jag fick läsa om det flera ggr, och jag kunde ibland inte avsluta en mening för jag hade redan glömt vad jag pratade om. Jag kände mig riktigt trög!

Men så dök den här appen upp, och det är en app som tränar hjärnan. Den var gratis men jag tror jag fick betala en viss summa för att kunna använda allt i den. Varje dag får man 6 olika utmaningar i olika kategorier som man ska göra. Man kan träna sin hjärna hela tiden, men en gång varje dygn så får man statistik på hur man presterat på de 6 utmaningarna.

Det finns 7 olika kategorier man tränar hjärnan i. Minne, problemlösning, språk, mental smidighet, fokus, känsla och koordination.

Bilden till vänster visar hur de 6 olika utmaningarna kan se ut. Bilden till höger visar i procent hur jag jämför mig med folk i min åldersgrupp i de olika kategorierna.
Bilden längst ner visar hur många poäng jag har i varje kategori efter min dagliga utmaning, jag är den vita fläcken. Sen har jag valt att jämföra mig med min åldersgrupp som är den blå fläcken. Och det visar då att jag just nu är bättre i alla kategorier än genomsnittet i min åldersgrupp.

Det verkar kanske jättekrångligt, men det är det inte. Det är faktiskt väldigt enkelt när man väl har kommit in i det. Nu kan jag inte säga om just den här appen fått igång min hjärna igen, för jag känner mig som mig själv igen, men jag tycker den är kul iaf 😊

Så testa den om ni är uttråkade nån gång! 👍🏼

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer