Årets första dopp


Idag är det 29 grader, men ändå känns det inte helt horribelt varmt av någon anledning. Det är ganska behagligt ändå och ingen sån där steksol.

Det blev bara ca 3 1/2 timme hos päronen. Jag vet inte varför det är så, men varje gång man kommer dit så måste man kolla igenom alla skåpen! Kylskåp, skafferi osv, för att se om det finns något gott. Det är tur att man själv nästan aldrig har sånt hemma för då hade jag ätit massor varje dag! Men vi hittade iaf några goda kex med choklad på som vi åt lite av och sen behövde jag äta nån riktig mat eftersom jag bara hade ätit popcorn till frukost 🙈 Så jag gick ner i källaren och hittade tunnbröd i frysen som vi åt med ost och prickig korv.

Sen gick vi ut och solade och badade. Det var första doppet för i år för mig i päronens pool så det var på tiden. Vattnet var varmt egentligen, ca 24 grader, men det kändes ändå lite kyligt på något vis.

När vi precis tagit dopp nummer två blev vi tvungna att åka hem för brorsan skulle komma och hjälpa systern med att sätta upp lite hyllor och grejer hos henne. Jag kunde egentligen stannat längre, men det kändes ändå rättså bra att åka hem då så att man kanske kunde få lite gjort här hemma. Men än så länge har jag inte fått nånting gjort! Jag följde dessutom först med in till systern en stund för att hjälpa till att bestämma positioner på hennes grejer som skulle hängas upp.

Men nu tänkte jag iaf ta en dusch så att jag är någorlunda redo om vi sen bestämmer oss för att ta en glass i Åhus.

Hoppas ni har en bra torsdagskväll!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer