Årets första grille!


Vilket fint väder vi hade igår! Strålande sol och 21 grader. Jag satt i min stol på balkongen och sen blev jag så trött så jag lade mig direkt på golvet och sov i en halvtimme. Jag fattar inte hur den här resan kan ha påverkat mig så mycket, jag är så trött!

På kvällen åkte jag till päronen, och Ellen kom dit efter jobbet. Det bjöds på grillat. Årets första grille för min del! Kycklingfilé, potatis, korv, pommes, sparris, två olika sallader och vitlöksbröd. Det var så gott! 😍

När vi ätit kollade vi på tv och sen somnade pappa och Ellen ganska snabbt 😄 Jag somnade också till vid ett par tillfällen, och sen såg vi på några intressanta program men jag minns knappt vad det var för några nu 😂 Tanken var att jag, Ellen och hennes katt (som bott hos päronen när vi varit iväg) skulle åka hem igår men vi somnade i soffan och sov hela natten, haha!

Vi är fortfarande kvar, har ätit frukost osv. Får se hur länge vi stannar. Några planer för resten av dagen har jag inte än så länge. Vad ska ni hitta på idag?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men HERRE vad gott!! Närsta gång kommer du ihåg att bjuda in mig - deal? 😉 Puss <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Will do! 😊
nouw.com/tessbjork