Årets sista stranddag?


Sommaren har hållt i sig så vid 11 igår åkte jag och mamma till stranden.

Havet har ätit upp stranden det här året så nu är där inte mycket kvar av den. Det ser numera ut som att den har stora trappsteg.

Det var den 2a, och kanske sista, stranddagen den här sommaren för min del så planen var att njuta fullt ut. Och det gjorde jag verkligen! Vädret var perfekt, inte för varmt och inte för kallt. Vattnet kändes kallt när jag doppade mina tassar när vi kommit dit. Men eftersom det kanske kunde vara sista stranddagen för det här året så var jag tvungen att ta ett dopp ändå ett par timmar senare, och då var det skönt! Det var faktiskt 20 grader i vattnet.

Jag låg och läste ikapp lite bloggar och slumrade sen till några gånger. Vid 16 kom Ellen och joinade oss efter hon slutat jobba. Mamma åkte hem nån gång efter 17 och jag och Ellen stannade till 18.45. Då hade det blivit skuggigt och ganska kallt.

Det var verkligen en underbar dag! Jag älskar långa stranddagar. Jag tycker inte om att lämna en strand för tidigt. Det känns inte som man varit där om man inte har varit där länge. Jag hoppas att det kan bli nån sån här dag till innan hösten är här på riktigt.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,
Håller med 🙌🏼 🙂. Vara på stranden från tidig Fm till sen em ☀️🌊😃
nouw.com/fighterwomen85
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuu vad underbart!! Jag hoppas verkligen att du njöt lite för mig med 😉 Kram <3
nouw.com/matildaberlin