Äspets rökeri


För några veckor sen var jag och åt middag med Ellen, mamma och pappa på Äspets Rökeri i Åhus. Vi har ätit där innan men jag kan inte riktigt minnas att deras portioner var så stora då som dom var nu!

Jag och Ellen delade på en toast skagen till förrätt och mamma och pappa åt varsin hel. Den var god, där var inte så mycket bröd på tallriken men väldigt mycket räkor, och vi var alla ganska mätta efter den!

Till huvudrätt åt mamma rödtunga, pappa entrecote, och jag och Ellen åt torskrygg. Jag har ätit rödtungan där innan och den var god men kall. Mamma fick sin varm :) Pappa hade ett berg med mat på sin tallrik men skulle pressa ner allt fast han egentligen inte orkade, han såg helt sjuk ut efteråt 🤣 Min och Ellens mat var inte så god faktiskt. Där var ingen smak på fisken eller blomkålsmoset, och rödvinssåsen tyckte jag inte riktigt passade till. Dessutom tyckte vi att den bara smakade vin. Så synd för det såg ju så himla gott ut!

Ska jag äta där igen nån gång så ska jag definitivt komma ihåg hur stora portionerna är och inte ta en förrätt innan jag äter huvudrätten. Eller bara välja en förrätt istället för huvudrätt, för det räcker faktiskt 😄


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Nej men vad mysigt! Toast Skagen är ju galet gott också 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
Ja visst är det! 😊
nouw.com/tessbjork