Att packa i sista minuten


I tisdags var det exakt 4 veckor kvar. Det händer så mycket nu under dessa julveckorna så man hinner inte riktigt med. Efter nyår är det bara 2 veckor kvar! Helt plötsligt kommer det vara dags!

För en gångs skull så tänker jag vara ute i god tid med packningen.

Packa är verkligen det tråkigaste jag vet, och jag skjuter alltid upp det tills jag verkligen måste. Det slutar alltid med att jag sitter uppe och packar natten innan vi ska åka.

Jag skriver ändå alltid en packningslista, men det tar så lång tid att packa när jag är ute i sista minuten för jag tycker det är så tråkigt!

Och sen gör jag ofta lite ändringar med kläderna jag ska ha med mig. Byter ut några, lämnar några hemma och lägger till lite, så jag har alltid lite mer med mig än jag tänkt från början.

Och sen blir jag stressad för att jag inte kommer nånstans och till slut slänger jag ner allt och blir då rädd att jag glömt något viktigt. Och sen blir jag stressad för att jag bara har ett par timmar på mig att sova.

Men denna gången ska det bli andra bullar! Jag har redan tagit upp min väska från förrådet så att jag kan börja lite smått redan nu. Det som är skönt denna gången är att man redan nu kan packa ner kläderna. Vi åker nästan bara på semester under sommaren och då använder man ju kläderna som man ska ha med sig. Men nu under vintern så ligger dom bara och väntar i garderoben ändå.

Packningslistan är skriven så det är bara att börja packa! Ska bara vänta till efter julen, kanske efter nyår också... 😝😂

Hur gör ni när packar för en resa? Är ni också ute i sista minuten? Har ni några tips på hur man gör det roligt och effektivt?

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Elinjordo
Elinjordo,
Jag packar alltid i sista minuten. Väldigt bra inlägg
nouw.com/elinjordo
tessbjork
tessbjork,
Haha jobbigt är det! För mig iaf 😝
nouw.com/tessbjork