Avicii

Förra fredagen var det då dags att kolla in Avicii m.fl. i Pildammsparken i Malmö. På morgonen stack jag och hästen in till K-town för att köpa det sista till lördagen. Hästen köpte nått att ta på sig till utgången efter BigSlap dagen efter och jag köpte ett par sneakers, också till utgången, fallifall mina fötter skulle vara helt förstörda och jag inte skulle kunna ha högklackat.

Sen var det bara raka spåret hem för att göra oss klara och sen sticka till stationen till 14.24 tåget. Där träffade vi på några andra kompisar som också skulle se Avicii. En liten mix av djur. Gris, kanin, råtta och en drake som nog har lite, eller eventuellt mycket, kanin i sig. Jag och hästen gick in på Pressbyrån för att köpa något att äta på tåget. Vi hade även tänkt fördricka lite på tåget, men tji fick vi när hela tåget var överfullt och vi fick stå upp mittemellan dörrarna och trängas i en klunga på runt 20 pers i cp värmen! Vår plan gick åt helvete och jag som redan var lite labil, småirriterad, och beredd på att slakta alla tyckte inte att vår situation var ett dugg rolig Jag gillade inte min croptop jag hade på mig heller. Dessutom hade vi inget att hålla oss i så vi trillade på varandra och på andra ibland. Men till slut gick iaf en hel del folk av så att vi kunde ställa oss mellan några säten istället, där det var lite säkrare. Där stod vi ca 20min innan det var dags att gå av tåget.

Vi hade bestämt att vi skulle inom kusin kanin en sväng innan Pildammsparken så vi gick ditåt när vi hoppat av. Jag hade kommit på på tåget att jag hade helt fel skor på mig. Varför hade jag flipflops?! Så jag var tvungen att gå inom H&M för att köpa ett par billiga tygskor. Hästen gick till Kanin. På H&M passade jag på att plocka på mig något jag kunde ha på mig istället för croptopen jag hade på mig. Då köpte jag två andra croptops på rea Sen gick jag också till kanin. Vi fick äta, dricka och måla naglarna snabbt för kanin med sambo skulle till vår andra kusin på middag ett par timmar senare. När det började brinna i knutarna bytte jag snabbt kläder och sen packade vi ihop oss och fick skjuts till parken.

När vi blivit visiterade och utfrågade om leg så kom vi till slut in i parken. Där började vi med att köpa vin. Det hade inte kommit så mycket folk så vi satte oss i gräset framför scenen med vårt viiiijn. Jag som inte hade fått ut min ilska jag väntat på att få ut under veckan ville bara in och slåss. Men medans jag och hästen satt och pratade så blev jag istället känslig för något hon sa, som jag aldrig skulle blivit känslig för annars, och ilskan övergick i tårar. Som sagt, lite labil

Efter en stunds surande var allt som vanligt igen så vi gick på toa sedan skulle vi köpa mer vin. Då träffade vi på grabbarna. Grisen, kaninen, råttan och drak kaninen. Dom hade fått ett tillskott i form av en hund som vi träffat några ggr innan. Så vi följde med dom in i klungan av folk framför scenen och efter en stund visade istället hästen och kaninen sin vrede! Jag visade helt plötsligt bara kärlek istället och ville vara vän med alla Drak kaninen var överallt och ingenstans. Och hunden lufsade rundor med hästen, jag var lite i bakgrunden men dansade jag också. Och ett par meter bakom oss stod grisen och råttan gjord av sten Jag säger sten eftersom han inte rörde sig ur fläcken, han stod med armarna i kors och hade ett badassfejs

När tillställningen var slut så hade jag och hästen bråttom till tåget vid triangeln. Men vi missade det och det var sista tåget. Däremot skulle det gå en buss vid 2.00, så i väntan på den gick vi till Burger King och köpte upp allt! Sen gick vi till stationen och krängde maten i en busskur. Jag blev så mätt och orkade inte äta upp allt men ville inte slänga mina chili cheese så jag tog med dom på bussen. Jag orkade inte äta dom där heller. Bussturen skulle ta 1.45 timmar, vilket inte kändes så spännande eftersom vi skulle upp tidigt dagen efter och åka till Malmö igen. Jag försökte sova under resan men det gick inte.. Till slut kom vi hem iallafall och jag försökte sova men jag kunde inte. Jag låg och tittade i min telefon och lyssnade på musik. Efter 5 somnade jag..

Vill ni se filmklipp från kvällen så får ni kolla min Instagram @tessbjork

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer