Avicii och Big Slap biljetter

Den 3e April bokade jag och Elisif biljetter till Avicii den 5e Augusti och Big Slap den 6e Augusti. Vi hade tur, det fanns nästan inga kvar till Avicii! Jag hoppas att allt går som smort det här året, eftersom vi stött på trubbel varje år vi varit på Big Slap. Jag och hästen har varit där alla åren med vår kusin kanin som bor i Malmö.

2013 var det sjukt varmt, och det tog inte lång tid förrän jag blev av med dom andra efter att jag varit och köpt dricka till oss alla. Med sjuk huvudvärk gick vi runt och letade efter varandra. Testade ringa till varandra men det gick såklart inte, däremot gick det att messa. Jag skrev en massa arga sms till min stackars syster och kusin om varför dom inte stått på samma ställe som när jag gick ifrån dom, att dom var dumma i huvudet osv. Man kan inte göra så mot en full och arg tiger med huvudvärk! :P

Efter allt letande och messande blev jag trött, så jag la mig på gräset utanför nått sponsortält, precis framför en vakt. Jag låg på sidan med armbågen i marken och huvudet vilandes i handen. Jag somnade i den ställningen (vet inte hur länge), och som tur var hade jag brillorna på mig så vakten kunde inte se att jag faktiskt sov. Men när jag vaknade igen så var vakten kvar och hade en kollega bredvid sig. Dom var upptagna med att titta på annat än mig :) Jag tittade på klockan, vi hade varit av med varandra i typ 3 timmar. Jag reste mig upp och började började leta igen. Då fick jag äntligen syn på min kusin! Och min syster var i närheten. Vi träffade på några andra kompisar och bestämde oss för att sticka hem till min kusin en stund.

När vi kom hem till henne så var det dags att ta huvudvärkstabletter, dricka resorb och sedan dricka lite mer sprit. Tyvärr stannade vi där lite för länge och missade nästan hela kvällen, vi hann bara tillbaka och se Sebastian Ingrosso, som var sista akten.

 

2014 åkte jag och hästen hem till päronen innan vi drog mot Malmö och skulle skriva ut biljetterna, eftersom vi själva inte har nån skrivare. Jag tänkte kolla biljetterna när vi skrivit ut dom, så att dom verkligen såg ok ut, men vi var lite stressade och ville bara komma fram till Malmö så jag gjorde aldrig det.

När vi kom till kusin kanin så var det fest och jag och horsie fick skynda oss för att komma ifatt dom andra innan det var dags att dra.

Framme i biljettkön scannade dom våra biljetter, men det gick inte. Då såg vi att det stod 2013 på biljetterna! Kan man va mer tröga?! Vi var 100% säkra på att det va min syster som betalat våra biljetter så hon gick in på sin mail för att dom skulle kunna scanna streckkoden i telefonen. Men hon kom självklart inte in på mailen. Så vi fick lämna helt enkelt och funderade på hur vi skulle göra. Vi började gå åt ett håll iaf.

Efter en stund så gick vi in i typ en kiosk och frågade om vi kunde låna killens dator. Han va så snäll så han sa ja :) Hästen letade bland sina mail, men hittade inte biljetterna. Då fick jag leta bland mina mail och kolla om jag hade dom. Det hade jag inte :/ Vi visste inte vad vi skulle göra, vi började bli otåliga och vi hade andra kompisar som väntade på oss inne i pildammsparken. Hästen kollade sin internetbank för att se om hon betalat biljetterna. Det hade hon inte! Alltså var det JAG som hade gjort det! Tröga igen! Men det var märkligt att jag inte hade biljetterna på mailen.

Killen i affären var väldigt snäll och ville verkligen hjälpa till. Han sa att om vi inte hittade våra biljetter så hade han några kompisar som sålde biljetter. Kusin kanin började koka av ilska och kunde inte vara kvar och behövde äta. Hon skulle gå hem och köpa mat på vägen till oss alla, och sen skulle vi ses där.

Jag gick in på ticnet och kollade om jag iaf kunde se att jag köpt biljetterna. Men dom fanns inte där! Då började vi också bli riktigt arga, och insåg att det just då inte fanns något mer vi kunde göra, så vi började gå mot kanin.

Vi åt och satt och surade ett tag och funderade på vad nästa steg skulle bli. Kanin var fortfarande rosenrasande och skrev ett argt mail till ticnet, som var jävligt roligt samtidigt. Jag bestämde mig för att kolla ticnet igen, om biljetterna var där. Det var dom helt plötsligt! Tydligen hade dom väldiga problem med sin sida den dagen och därför hade dom inte synts först när jag kollade.

Så vi drog bort mot Big slap igen och då kom vi äntligen in, efter att ha missat hela eftermiddagen.

 

2015 var det återigen förfest hos kusin kanin. Vi hade rätt biljetter och tänkte att inget kunde gå fel den här gången! Kusins kille skulle ställa sin bil utanför parken, och det var ju bra. Om vi blev av med varandra så kunde vi bara gå dit och hitta varandra där. Jag, kanin och häst drog åt vårt håll och kanins boyfriend och hans kompisar drog åt ett annat. Vi 3 ställde oss nånstans i mitten av the crowd och då träffade vi på 2 andra kusiner och deras kompis. Vi drack lite mycket och lite snabbt med dom och sedan skulle kanin och häst lämna kläder i bilen.

Jag stannade kvar vid rullstolsrampen med mina kusiners kompis medans dom gick till bilen. Jag vet inte varför jag valde att stanna, det var ju bara dömt att misslyckas. Jag väntade och väntade... Så lång tid kunde det ju inte ta att gå till bilen och tillbaka. Kusinernas kompis gick iväg till slut och kvar var jag. VÄLDIGT kissnödig var jag också, men ville inte gå på toa förrän dom kom tillbaka.

Jag vet inte hur länge jag väntade, men till slut så kom iaf kanin tillbaka. Var hästen var hade hon ingen aning om. Jag gick på toa medans hon satte sig på rampen. Sedan messade vi hästen, men förstod inte vad hon messade tillbaka. Vi försökte säga var vi var och hon försökte säga var hon var, och hon var på nya ställen hela tiden :D

Till slut sa hon iaf att hon var med kanins kille och kompisar och skulle äta. Så vi gick ditåt fast vi inte visste exakt var hon var. Men vi hittade henne! Alla skulle äta, även vi, och då var det väldigt konstig stämning. Jag var arg och sen började någon kasta mat på en annan och då blev det lite krig. Alla verkade vara lite arga på alla men till slut gick vi ändå tillsammans till bilen, och nästan hela eftermiddagen och kvällen hängde vi där av någon anledning..?

Vissa hade valt att gå in på området, och vi var några stycken kvar vid bilen, men till slut ville vi också in igen. Då skulle vi köpa mat igen. Någon köpte ett flak med burgare och alla utom häst hade tagit en burgare men det fanns fortfarande fler kvar, sedan slängde nån flaket på marken och sprang iväg med en annan i gänget. Hästen fick ingen mat och hon försvann också. Det var bara jag, kanin och en till kvar, och tillsammans såg vi dom sista 2 eller 3 akterna, sen sågs vi alla vid bilen igen.

Det skulle vara ett under om allt faktiskt klaffar detta året, när det dessutom är 2 dagar!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Johanna Nilsson
,
Just saying: Good luck!
Eldtigern
,
Haha tack, det lär behövas 😋