Back to square one

Då har skolan börjat! I måndags fick vi bara info och lite sånt, och i tisdags var det allvar. Utbildningen börjar med florist (minst fram till jul), det jag är minst intresserad av eftersom jag vet att det inte är något jag kan jobba med p.g.a min kassa handled. Däremot så var det ganska kul att hålla på med blommorna.
På en rast när jag var på toaletten så hörde jag ett plums precis efter jag spolat. Det var min telefon som trillat ur min jackficka och ner i toalettstolen! Jag fick snabbt som tusan ner med handen i vattnet och plocka upp den och tänkte direkt att den skulle dö. Inte nog med att jag precis bytt in min gamla telefon mot denna för att den förra helt plötsligt dog, och jag köpt ny tv för att den också dog när telefonen dog, och att jag blev bestulen på kläderna jag köpt på söndagen. Skulle nu denna telefonen också gå sönder?!

Jag torkade av den, stängde av den, tog ut sim-kortet och sprang upp till frisöreleverna och lånade en hårfön för att torka insidan av telefonen. Sedan fortsatte jag med blommorna. När jag var klar ville jag fota mina blomkreationer, så jag satte igång telefonen och den funkade. Som tur var fungerar den fortfarande lika bra som den gjorde från början. Vi fick behålla en av krukorna vi gjort och den fick min mormor.

På onsdagen var vi lediga och i torsdags skulle vi göra kransar. Då var vi först ute och plockade lite grönt o.s.v och sedan började vi bygga krans. Det var lite pilligare än det vi gjorde i tisdags. Men jag hann iaf bli klar med den innan vi slutade för dagen. Den kransen fick min farmor.

Jag hade lite ont i handleden när jag börjat på kransen. Men inte så mycket sen. När jag kom hem däremot så hade jag jätteont. Jag har även haft ont till och från hela helgen. Det hade jag inte riktigt väntat mig, jag trodde inte det skulle bli så dåligt så snabbt.

Jag visste att det var en chansning att börja på den här utbildningen men jag visste inte hur det skulle vara upplagt och jag ville testa. Nu när jag vet att det bara är florist på schemat fram till jul så känner jag tyvärr att det inte är värt det. Jag fick stå ut länge med smärtan när jag jobbade på Scan, även om det var värre då och innan jag opererats. Men jag blir bara på dåligt humör av smärta och tycker inte nånting är roligt längre. Så vill jag inte ha det igen.

Jag måste göra nånting som inte är belastande för handleden och därför har jag valt att hoppa av utbildningen.

Så back to square one!

 

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer