Balsberget

Den 1a April var jag först hos coachen och sedan stack jag och Elisif till Balsberget och gick en runda där. Det var varmt och strålande sol! Vi gick först rundan längs sjön och sedan skulle vi gå upp till utsiktsplatsen.

Eftersom Elisif är en häst, så pratade hon hela vägen om det ena och det andra, hon var inte tyst en sekund! Jag ville bara njuta av att vara i skogen i det fina vädret och lyssna på naturen, men istället fick jag lyssna på hennes tragg!

Inte ens uppe på toppen kunde hon va tyst! Där ska man ju bara sitta och njuta av utsikten, men det är visst viktigare för henne att prata sönder mina öron... Efter en stund på toppen så gick vi ner mot grottorna, och hon fortsatte prata. När vi kom fram till grottorna rann det blod ur öronen på mig! Jag puttade min häst nerför en liten backe mot den ena grottan och låste in henne bakom gallret på den och stack hem utan henne, trots att jag inte har något körkort!

Vi hade bestämt att vi skulle käka och se en film med en kompis på kvällen så då släppte jag ut henne ur grottan, och jag hoppades innerligt att hon lärt sig en läxa.

Det blev kinamat från China wall. Jag och min sämre hälft delade på två rätter. Såklart råkade vi ta en äcklig, som vi ätit innan. Det ser nästan ut som att grönsakerna i den rätten ligger i gelé. Men dom friterade räkorna var iaf goda!

Vi kollade på "The Visit", den var självklart inte bra. Vi/jag väljer alltid dåliga filmer!

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Johanna Nilsson
,
Hur lyckas man beställa mat som inte är god två gånger? Fina bilder på Balsberget, fast jag föredrar tystnad framför pladder