BAR-B-KO 

Igår var jag på BAR-B-KO och käkade med mina hästar. Där blir man aldrig besviken! Möjligen denna gången för att det tog en timme innan vi fick in vår förrättssallad, som man alltid får innan huvudrätten. Men dom hade en busy night så det var förståeligt.

Jag och min häst tog vars en fördrink. En Sugar Daddy, med Bacardi limón, råsocker och lime. Den är riktigt god tycker jag! Fårhästen tog ett glas vin och den andra hästen höll sig borta från spriten.

I väntan på maten satt vi och snackade skit och när vi väl fick in vår sallad blev det tyst. Vi var så hungriga så vi hade inte tid att prata när vi åt. Sen fortsatte snacket tills vi fick in huvudrätten, och då blev vi tysta igen.

Jag åt oxfilé, som alltid. Och till den valde jag tjocka pommes. Jag har alltid ätit potatisgratäng till köttet innan, men nu ville jag testa pommesen. Och jag valde ört-och vitlökssmör på köttet och rödvinssky till, som alltid det också. Det var extra gott kött denna gången, supermört!

Efter den brakmiddan blev vi väldigt mätta men hade pratat om att äta black bean brownie till efterrätt och när magarna fått vila tillräckligt länge så valde jag och min häst att dela på en sådan, och fårhästen åt en själv. Och den andra skulle inte ha efterrätt heller. Efterrätten bestod av en black bean brownie, hallon parfait, bärkompott och nöt-och havrecrunch. Det var svingott!

Det blev en lyckad måltid och när vi varit där i 3 1/2 timme var det dags att åka hem.

Sugar Daddy
Sallad med god dressing
Oxfilé, pommes, tomat, ört-och vitlökssmör
Min halva av den smarriga efterrätten


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer