Beachen, båttur, uteliv


Godmorgon!

Här ligger jag under fläkten och stirrar upp i mitt tak. Klockan är just nu 7.25. Vi somnade tidigt igår, innan 23 tror jag. Vi var väldigt trötta hela dagen och igår var första dagen som jag lyckades sova lite på stranden! Jag sover alltid på stranden annars när jag är på semester, men jag har inte samma ro till det här. Vet inte varför.

Idag blir det beachen igen. Vet inte riktigt vilken vi ska till. Vi tänkte boka in oss på en båttur också som går på lördag (tror jag). Då åker man till Nylon pool, som är en sandbank mitt i havet, till No man's land som är en egen väldigt liten ö med sjukt fint vatten, man snorklar i rev och man får åka till stränder som man bara kan ta sig till via båt. Man ser även vattenfall som leder ner i havet. Det blir också BBQ på No man's land om jag inte minns fel. Jag tror allt detta var med på den turen, det är så många som går och säljer sina båtresor här så man bli lite förvirrad 😝 Men det är iaf nånting som vi verkligen vill och måste göra.

Idag är också tanken att vi ska ut, för första gången dessutom! Om man inte räknar med söndagens Sunday school. Jag vet inte hur vi ska orka. Det är så skönt att stanna på stranden tills solen gått ner, gå hem, duscha, laga mat, spela kort eller se på tv och sen gå och lägga sig 😂 Men vi måste prova på utelivet här! Wish us luck! 😊


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer