Big Slap 2017 - Dag 1


Det blev bil ner till Malmö för mig och min häst. När vi kom fram till kusin kanin och hennes sambo så lämnade vi våra grejer i deras lägenhet, tog med oss dricka och andra grejer vi ville ha under kvällen och packade in i bilen som sen ställdes utanför pildammsparken. Därefter blev det taxi tillbaka. Då käkade vi direkt och började sedan på vår fest! Vi hade tur som stannade hemma lite längre än vi tänkt för regnet vräkte ner ett bra tag, men det slapp vi när vi var där.

Tanken var att vi inte skulle missa Otto Knows, men det var lång kö när vi kom fram och sen blev vi distraherade när vi såg att man kunde göra en "kissestrut" så det ville vi göra 😄 Man fick en tatuering också när man var klar. Jag och kusinen testade våra senare på kvällen, men det gick inte bra 😂Efter vi gjort strutarna gick vi på toa sen spelade Otto sista låten. Vi var verkligen på topp alla 4 och hade sjukt roligt! Hoppade och studsade hela kvällen, och gick till bilen mellan ett par akter för att dricka lite och äta popcorn.

Det enda som är lite konstigt är att ingen av oss verkar komma ihåg Steve Aoki 😂 Det är ju något som man inte heller vill missa men kanske har vi gjort det och varit på toa i den långa kön eller möjligtvis vid bilen. Men det var en riktigt bra första dag ändå, som kändes svår att toppa!

När allt var slut tog vi taxi till stortorget och köpte mat på max. Sen gick vi hem och åt som 4 sengångare innan vi däckade.

Det enda negativa jag har att säga är att de var väldigt dåliga med visiteringen. Vem som helst hade kunnat komma in med vapen. De kollade knappt i väskorna heller. Med tanke vad som hänt på andra konserter så borde de varit lite mer noga. Men det var faktiskt bättre med det dagen efter.Imorgon får ni läsa om dag 2. Då får ni även se några videos från kvällen 😊


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer