Big Slap 2018


I lördags var jag på Big Slap Festival i Malmö, för 6e året i rad, med min syster, min kusin och hennes sambo.

7.6 liter rum punch (motsvarande nästan 3 flaskor vin var) blev blandat kvällen innan för festivalen och ingen trodde nog att den skulle bli uppdrucken.

Lördagen började med att lämna en bil på parkeringen utanför pildammsparken, där vi traditionsenligt ställer dricka av olika slag, snacks, lite varmare kläder och allt annat man kan tänkas behöva under dagen.

Sen åt vi brunch och påbörjade mission: dricka upp rum punchen. Den var sjukt god, helt klart den bästa som gjorts!

Planen var att anlända runt 16 till parken, men vi hade som vanligt för roligt och lost track of time. Innan vi till slut tog oss i kragen och bestämde oss för att åka så skulle vi visst dricka lite tequila också, och det är i princip ingen av oss som gillar det 😂

Vi kom till parken nån gång innan 17 och blev avsläppta av taxin vid bilen, där vi såklart behövde lite mer att dricka 😂 Så vi drack shots, snackade lite med grannarna på parkeringen och tiden gick. Vi ville se Fedde Le Grand, men vi missade nog nästan hela hans spelning.

När vi till slut äntligen gick in på området så var det tydligen dags för lite mer alkohol så vi köpte N'ice med smak av Mojito. Den var inte så god faktiskt. Vi stod och tittade på vad jag tror var Garmiani, dansade lite och sen blev det paus. Och då skulle vi såklart ut till bilen igen!


Lagom till Avicii tribute såg vi till att gå in igen. Den varade en kvart och inte så långt efter den var slut så var vi sjukt nog ute vid bilen igen. Men det är så vi gör alltid! Vi missar en stor del av det vi vill se, och tanken är inte att vi ska göra det, men samtidigt så har vi jävligt roligt i vår egna lilla bubbla ute vid den där bilen 😆


Vid 22 var vi iaf inne igen och stannade där tills det var slut. Tiesto avslutade och tyvärr måste jag säga att jag är lite besviken på honom. Jag saknade den rätta känslan som man har när den sista spelar. Det kändes lite avslaget och jag tyckte inte det var många bra låtar. Jag har sett honom på November Lights (då han också avslutade) och då var jag väldigt nöjd så jag vet inte vet inte riktigt varför jag kände som jag gjorde. Men jag var inte den enda av oss som kände så. Kanske var det publiken som kändes lite avslagen? Eller så var jag kanske lite avslagen utan att märka det? 🤣


När det var slut försökte vi iaf få tag i en Uber och efter många om och men lyckades vi.

Hemma slängde sig Erik i bingen och vi andra bytte om och gjorde oss klara för att gå ut.

Vi tog oss till Moriskan och hann tyvärr bara vara där i ca en timme innan de stängde. Det var lång kö in. Vi dansade till dancehall, reggae och afrobeat. När de stängde tänkte vi köpa med oss mat hem, men det var så lång kö där så vi sket i det. Hemma blev det en dusch och sen fick vi ett par timmars välbehövlig sömn.


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohhh läckert =D
nouw.com/sweetwords
tessbjork
tessbjork,
Ja det var en bra dag! 😊
nouw.com/tessbjork