Big Slap

Jag hade ställt klockan på 7.50 för att jag skulle kunna snooza ett par ggr innan jag gick upp. Jag vaknade 7.20 Men jag vägrade gå upp då! Så jag låg kvar i sängen o började efter en stund bli trött igen.. Jag hann precis somna om när klockan ringde. Men jag vägrade gå upp då också, så jag låg bara och skrev med folk på messenger och när klockan var 8.45 var det verkligen på tiden att gå och duscha, packa och göra sig redo. Jag och hästen skulle ta tåget till Malmö 10.24 och mellanlanda hos kusin kanin med sambo innan BigSlap. Jag hade tänkt vara helt klar innan vi skulle ta tåget, men det hann jag verkligen inte. Håret var blött i en knut och jag var helt osminkad.

Denna gången var inte tåget överfullt. Där var plats till att sitta och även ha våra väskor i sätet bredvid mig. När vi åkt en bit kom en man och ställde sig där vi satt, och frågade surt om vi kunde lägga upp våra väskor. Ja sa jag och ställde mig upp för att kunna lägga upp dom. Då frågade han varför vi inte lagt upp dom innan, lagen var ju att dom alltid ska ligga där uppe och där va fullt med folk som stod upp i tåget. Vi sa att vi hade inte sett några som stod upp i tåget, och hur skulle vi kunna veta det? Vi hade ju suttit ner hela tiden och det var ingen som stod upp i vår vagn. Och varför hade isf ingen annan kommit och frågat om att få sitta på platsen där vi hade väskorna? Men jag flyttade våra väskor och gubben fortsatte sura och tjata om att väskornas plats är där uppe. Vi sa "vi flyttar ju dom nu, lugna ner dig". Och sen satte han sig bredvid mig. Han kan inte va nått annat än tupp! Dessutom luktade han ganska illa.

Eftersom varken vi eller kusin och sambon hade ätit nån frukost så skulle dom beställa mat så den anlände när vi kom till Malmö. Vi var sjukt hungriga! Jag och hästen tog grekisk sallad och en portion pommes, men orkade inte äta upp det. Det var massa pommes!

När vi ätit var det verkligen dags att göra sig vacker och försöka få i sig lite sprit. Det gick sådär Men till slut började det ordna upp sig. Vi satt och tramsade några timmar sen drog vi mot Pildammsparken. När taxin släppt oss så blev vi av med kanins sambo när han skulle in i skogen för att kissa. Och vi andra 3 gick av nån anledning en stooor omväg för att komma till vår ingång. När vi var framme stod redan kaninsambon och väntade på oss. Väl inne på området gick vi direkt och kissade sen köpte vi dricka. Där var även kaninsambons kompisar som vi stod och pratade med. Det flög runt gigantiska ballonger som folk kastade runt med. Hästen ville också vara med och fånga dom. När hon fick tag i en behandlade hon den som sitt barn och ingen annan fick röra den. Men en grupp med killar försökte ta den från henne och det fick dom snabbt ångra när dom såg hur arg hästen blev!

Jag vet inte hur länge vi hängde vid mat och drick tälten men det kändes som en evighet. Vi åt och drack lite sen ville jag in i folkmassan. Men kusin kanin ville till bilen, som hon och sambon ställt på parkeringen utanför vår ingång på morgonen, för att byta kläder och dricka lite vid. Så vi gick dit. Jag minns inte om vi hade med oss sambons ena nyanlända ormkompis till bilen eller om han bara råkade vara vid bilen, men han var med oss iaf. Man märkte att han var rätt så full redan. Men sen skulle det drickas vodkashots och jägershots och gajolshots. Ormen drack 2 av dom tror jag sen ville han inte ha mer. Hästen och ormen började gå mot ingången medans vi var kvar vid bilen. Efter en liten stund kom hästen tillbaka och sa att ormen inte hade kommit in för han var för full och nu stod han bara utanför. Vi gick allihop till ingången och ormen skulle försöka komma in igen. Det fick han inte.. Så vi fick säga adjö till honom!

Sen sprang vi in i klungan av folk och kollade på det sista av Eric Prydz och hela Steve Angellos spelning. När det var slut tog vi efter mycket letande en taxi hem till kusin kanin och var taggade på att gå ut. Men efter nån timme när vi småätit lite så var vi sjukt trötta och gick och la oss istället Vi börjar ju faktiskt bli gamla nu.

Precis som dagen innan så kändes det som att man blivit snuvad på upplevelsen. Man var där, men man var ändå inte med på nått vis. Allt gick så snabbt och det kändes nästan som att det inte hänt, precis som alla andra år. Det händer för mycket runtomkring så man har tyvärr knappt tid att lyssna på musiken.

Jag vaknade död klockan 8 dagen efter och gick upp och tvättade av mitt smink som jag inte tvättat av på natten. Jag var så trött och ville bara somna om, men jag kunde inte. När dom andra började röra på sig kunde jag somna. När jag vaknade hade dom börjat fixa frullen. Bästa frullen dessutom! Så vi åt av den och hade family guy maraton. När vi tittade på det så somnade dom andra. Jag satt ett par timmar och tittade själv fast jag var så jävla trött. Jag lyckades sova under ett enda avsnitt sen vaknade jag igen. När alla vaknat till liv beställde vi mat. Jag åt samma som dagen innan. Vid 21.30 åkte jag och hästen hem.

 

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer