Big Slap Festival - Dag 2

Jag vaknade några ggr tidigt på morgonen, men vägrade gå upp. Vid nio var alla vakna. Lite sega var vi och möra i kroppen.

Vi gick och köpte frukost och åt.


Kusinens sambo skulle till sin bror samma dag så han åkte iväg till honom. Vi andra duschade och gjorde oss klara för dag 2 på Big Slap. Vår gris kom från Kristianstad för att vara med. Det var kämpigt att försöka tagga till, men till slut gick det!

Grisen var nykter så han körde bort till Pildammsparken där festivalen är. Det var ännu en bra dag!

Vi käkade, klappade polishästarna, dansade, hoppade rundor och hängde lite vid bilen. Men ett tag tyckte jag det kändes lite segt. Fast när det blivit mörkt ordnade det upp sig, och Axwell som avslutade var sjukt bra! Han hade dessutom en överraskning till oss mitt i allt. Sebastian Ingrosso kom helt plötsligt upp på scenen och var med till slutet! 😃 Det var en superbra avslutning!


Jag har visst bara filmat lite längre videos när Axwell spelade, så det är bara honom ni får se klipp från.


När allt var slut åkte vi hem till kusinen, där vi satt och pratade ett bra tag. Tanken var att jag, min häst och kusinen skulle ut, men kusinen orkade inte så grisen körde mig och hästen till stortorget.

Vi gick bort till gamla Harrys, gratis inträde vilket var toppen! Det var blandad kompott av folk, både ung och lite äldre. Vi hade roligt, men till slut blev vi lite trötta på vissa folk där så vi gick därifrån innan de stängde och bort till max igen. Vi köpte mat genom deras elektroniska beställningsgrej och fick vänta på maten i ca 45 minuter. Det var sjukt mycket folk där inne! När vi kom hem såg vi att ungefär hälften av maten var fel! Men det gick bra ändå.

Dagen efter vaknade vi med smärtor i hela kroppen! Axlar, nacke, rygg, ben, knän, höfter, fötter... Verkligen som om vi alla fått stryk hela natten! Vi käkade frukost, sen blev det en hel dag i soffan med film och en serie tills vi åkte hem vid 19.30.


Jag är så nöjd med denna helgen! Och så glad att vi inte blev av med varandra eller hade andra problem som alltid uppstått de andra åren. Det har visserligen också nån slags charm, men jag är glad att vi slapp det detta året 😊 Hade lätt velat göra om allt igen! 😍


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

fannyvinskar
fannyvinskar,
Åh vad kul!! Önska jag också kunde åka dit men istället jobbade man 😟
nouw.com/fannyvinskar
tessbjork
tessbjork,
Ja det var jättekul! Va synd 😟
nouw.com/tessbjork
Linda,
Åh så kul!
lindaviktoria.se
annahss
annahss,
Låter som du hade det toppenbra 😍 Har sett axwell och ingrosso på summer burst, dom var SJUKT BRA!!
nouw.com/annahss
tessbjork
tessbjork,
Ja det var kul! 😃 Ja dom är alltid bra, både själva och tillsammans! 😃 Eller dom gångerna man sett dom har dom varit det iaf 😁
nouw.com/tessbjork