Biofilmer jag ser fram emot


Jag har kollat lite på filmer som går på bio/ska komma på bio, och jag tänkte dela med mig av de filmerna som jag ser mest fram emot under det här året. Sen får vi se om jag kommer se dem på bio eller om det blir hemma.

Hereditary

Går på bio nu. Den här filmen känns lite märklig, den kan nog vara antingen urkass eller jättebra. Men jag vill se den! 😊

En kvinna som försöker komma över sin moders död börjar sakta misstänka att det något ondskefullt håller på att hända med hennes dotter. Eller hennes son. Eller i henne själv…


Tag 

Går på bio nu. Den här filmen kan nog vara rolig 😊

Fem extremt tävlingsinriktade vänner träffas för en årlig omgång av kull - en tradition som hållit i sig sedan lågstadiet. Genom att riskera sina egna liv, jobb och relationer gör de allt i sin makt för att vinna leken. I år sammanfaller traditionen med den dag som deras enda icke-besegrade kamrat ska gå och gifta sig. Men vad de trodde skulle bli en enkel match visar sig bli raka motsatsen - för han är mer än redo! Den som ger sig in i leken, får leken tåla...

Slender man

Biopremiär 10/8. Den här filmen kan nog också vara lite wacko. Antingen bra eller dålig, men jag hoppas på bra såklart 😊

Du måste anstränga dig för att upptäcka honom, men om du söker efter honom dras han till dig. Han lever inom dig, han styr dina handlingar. Du kan inte stoppa honom. Du kan inte se honom. The Slender Man.

The spy who dumped me 

Biopremiär 24/8. Den här tror jag också är rolig.

Audrey och Morgan, två trettioåriga bästa vänner från Los Angeles, kastas oväntat in i en internationell konspiration när Audreys expojkvän, som visar sig vara en spion, dyker upp i hennes lägenhet jagad av ett team dödliga mördare. Duon förvånar sig själva med att kasta sig rätt in i en internationell konspiration i en jakt genom hela Europa bland mördare och misstänkta, och en charmig brittisk agent, när de försöker kläcka en plan för att rädda världen.

The Nun

Biopremiär 7/9. Där här filmen har jag väntat på hur länge som helst! Jag älskar Conjuring filmerna och jag hoppas verkligen att den här är minst lika bra!

När en ung nunna tar sitt eget liv på ett kloster i Rumänien, skickar Vatikanen en hemsökt präst och lärlingen för att utreda fallet. Tillsammans avslöjar de den skrämmande hemligheten… De riskerar inte bara sina egna liv, utan även sin tro och sina själar, då de tvingas konfrontera den onda kraften från den demoniska nunna vi tidigare såg skrämma världen i filmen ”The Conjuring 2”.

Halloween

Biopremiär 19/10. Den här filmen har jag egentligen inga förväntningar på, hur många såna här filmer har inte gjorts nu egentligen? Jag har nog inte sett alla, men jag skulle ändå vilja se denna.

För sista gången konfronteras Laurie Strode med den maskerade figuren Michael Myers som jagat henne sedan hon med nöd och näppe undkom honom under Halloweennatten för fyra decennier sedan.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh bio var evigheter sem
nouw.com/sweetwords
tessbjork
tessbjork,
Jag är på bio ganska ofta. Mest för att göra något och se lite folk samtidigt som man tar det lugnt och ser en film 😊
nouw.com/tessbjork