Bishop - en bra kväll

Hejsan svejsan! 

Igår var jag på Bishop med min häst och brorsans sambo kanin. Vi gav kaninen ett presentkort där när hon fyllde år, så idag var det dags för henne att spendera det presentkortet! 

Det blev burgare till middag sedan fortsatte vi med drinkar. Mojito, cider, vodkashots, lakritshot, fläderdrink, nån rabarberdrink och en gin shot. Jag har alltid tyckt att gin är sjukt äckligt, men det var bara att dricka den! Och då var jag verkligen på väg att kräkas av smaken. Jag stoppade snabbt in två tuggummi i munnen så kändes det mycket bättre!

Hästen träffade en gammal kollega där så vi började prata med honom och hans kompisar. Det blev mycket trams och flams. Vi stannade till 1.00 när dom stängde. Eftersom det va kanins födelsedagsmiddag så fick hon bestämma om vi skulle gå vidare eller åka hem. 

Men som den kanin hon är så ville hon inte bestämma eller säga vad hon ville. Vi försökte säga till henne att för oss spelade ingen roll, och vad hon än bestämde så var vi på. Då sa hon att hon ville hon går vidare, så vi gick till Harrys. Men sen började kaninen tveka igen och tyckte att vi inte var på G riktigt. Men vi sa igen att "vi gör vad du vill". Hon ville bli full sa hon! Ok sa vi och sa att om hon ville dansa så kunde vi gå bort till Olearys. Det ville hon (sa hon iaf) så vi gick dit och ställde oss i kön. 

Men där sa hon att hon började bli trött och att vi skulle hem. Men vi vet fortfarande inte om det faktiskt var det hon ville, eller om hon trodde att det var det vi ville och försökte göra det för vår skull... Vi ville ju bara att hon skulle få en perfekt kväll så som hon ville ha det. Kaniner kan för hästar och tigrar vara väldigt svåra att förstå. Hon bad iaf brorsan hämta oss sen åkte vi hem.  

Trots slutet så var det iaf en rolig kväll! 
Nu ska jag äta frukost för det har jag inte gjort än  

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer