Bishop

I lördags bjöd lille grisen mig och hästen på middag på Bishop. Vi valde att cykla dit. Alla åt hamburgare. Det var gott! Sen snackade vi lite skit och drickan började flöda. Vi drack mojitos, vodkashots, nån rabarberdrink som var god och nån fläderdrink som var mindre god. Den smakade väldigt skarpt! Mellan dom här drinkarna passade grisen även på att dricka lite öl, så han gick sakta men säkert mot en fylla.

När stället stängde vid 1.00 så skulle vi ha en bit mat Vi bestämde oss för att ta våra järnhästar bort till Subway och sen skulle vi hem till mig och kolla på film. Grisen körde och stylade o brände rätt upp på trottoarer och refuger. Då fick han punka på ena däcket Så han ställde cykeln och gick istället.

På Subway köpte vi på oss mackor, kakor och chips. Sedan fick vi gå med cyklarna för att hålla grisen sällskap. Han började först skjutsa hästen på hennes cykel men han kunde knappt cykla rakt och hennes skor var för höga och släpade i marken.

När vi kom hem till mig åt vi upp vår mat och tittade lite på tv. Sedan började jag känna av min lilla gallsten av allt flott jag ätit så jag tog en Ipren, det enda jag hade hemma. Det blev ingen film. Grisen och hästen somnade i soffan, och jag fortsatte titta lite på tv sen la jag mig i sängen.

Efter ett par timmar vaknade jag av att jag hade ont i stenen igen. Jag låg och vände och vred på mig ett tag, sedan gick jag upp och tog en till ipren. Då såg jag att hästen hade gått hem. Men lille griskultingen låg fortfarande och sov i soffan. Jag la mig en liten stund till, men det var omöjligt att somna. Så jag fick gå upp igen. Då hade grisen vaknat.

Medans han låg på soffan och tittade på tv så gick jag fram och tillbaka i lägenheten och fick mer och mer ont i min jävla sten. Efter ett par timmar stack grisen och jag blev frossig och började må illa av smärtan. Men innan jag kom till stadiet att jag skulle spy så började det kännas bättre. Jag kunde t.o.m somna i 2 timmar. När jag vaknade var det mycket bättre, men jag hade fortfarande lite ont.

 

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer