Brännskadad

Dagen efter, när jag fått min dos akupunktur för veckan och handlat på maxi efteråt, så var jag väldigt hungrig. Jag beslutade mig för att göra en favorit från beachen på Samos; en macka med fetaost, ruccola och grillad aubergine och paprika dränkt i balsamico. Och pommes till det, en väldigt nyttig måltid!

Jag var sjukt hungrig, mina pommes var redan i ugnen och jag skulle värma baguetten lite. Jag flyttade på pommesen för att få plats med baguetten, och då hände något fruktansvärt! Jag brände min underarm på ugnen! Först kände jag bara som ett stick, men när jag tittade på armen så var hela den täckt med smält hud!

Jag började få fruktansvärt ont och frossan trängde sig på så jag tog mig snabbast möjligt till sjukhuset och rusade in på akuten. "Hjälp, hjälp", skrek jag, "Jag har bränt hela min arm! Det kom några läkare och hämtade mig o tog in mig i ett rum. När de tittade på armen så sa dom att "det var ju inte så farligt, det kunde varit mycket värre!". Jag blev chockad och äcklad av vad dom sa, hur kunde dom sitta där och säga att det inte var så farligt?! Hela armen var ju för fan brännskadad! Dom sa att det fanns inget dom kunde göra åt det lilla.

Sårad, och återigen chockad, stack jag hem igen. Jag har ju bevis för hur illa det var! Det blir Lex Maria anmälan på den!

 

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer