Bryta mönster


Det här är en tidig frukost för mig. Jag brukar inte äta frukost förrän runt 11-12, ibland ännu senare. Och det spelar ingen roll om jag vaknade vid 8-9, frukosten blir alltid sen.

Jag tänkte försöka bryta det mönstret nu. Allt i matväg blir fel annars. Ibland tar jag en apelsin eller något annat nån gång under eftermiddag/kväll och sen kan middagen bli allt från 20 till 23 på kvällen. Det är inte bra! Inte konstigt att jag somnar väldigt sent ibland. Inatt somnade jag efter 4 tex. Och vaknade 9. Inte många timmars sömn. Jag måste försöka bli bättre på att lägga mig tidigare också.

Nu till något roligare; jag har fått pengar idag! Efter fyra och en halv långa månader så har jag äntligen fått in lite pengar på kontot. Det känns så skönt! Det ska faktiskt nästan bli kul att betala räkningarna den här månaden 😄 Jag skulle vilja fira det här med att shoppa loss rejält men jag får vänta med det, så rik är jag inte än!

Moln just nu, men solen ska komma senare och det ska tas tillvara på! Nu ska jag äta min frukost och försöka bota min dumma mensvärk.

Hoppas ni får en fin dag!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar