Cykling, promenad och buffé

I fredags kväll tog jag och min häst våra cyklar till maxi slingan och gick en sväng längs Hammarsjön. Det var jättevarmt, kvavt, klibbigt, äckligt och sjukt många myggor och andra små flygfän. Men vi försökte ignorera det och gick vidare.

Efter en stund började stackars hästen känna sig vimmelkantig och utmattad och trillade till slut ihop Så jag fick helt enkelt slänga upp henne på axeln och bära henne bort till cyklarna. Men vi skulle ju inom Coop också och köpa glass som vi skulle testa till kladdkakan vi skulle baka. Så jag fick cykla med hästen på pakethållaren och hålla hennes cykel vid sidan om när jag cyklade.

När vi kom till Coop så fick hästen sitta utanför. Jag gick in och köpte glassen, 8 liter kattsand, dricka till oss och lite andra grejer. När jag kom ut gav jag hästen hennes dricka och hon började piggna till lite, men var fortfarande inte tillräckligt stark för att kunna cykla. Så hon fick hoppa upp bakom mig igen på pakethållaren medans jag ledde hennes cykel med ena handen och hade Kattsanden i cykelkorgen och en kasse på styret

När vi kom hem till mig beslutade vi oss för att inte baka kakan, det var för varmt för att ha ugnen på. Men vi fixade en buffé istället:

Morötter och hummus, glassen vi köpt, vindruvor, egenpoppade popcorn och hallon/rålakrits remmar som hästen gjort. Och vatten med lime och hallon. Vi åt inte så mycket faktiskt. Mest popcorn. Och glassen rörde vi inte. Men dom där snörena var ljuvliga

Under tiden vi åt kollade vi på en gammal Beckfilm och innan filmen var slut hade hästen somnat på min soffa.

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar