De senaste dagarna


Nämen hej!
Det var ett tag sen! Som jag nämnde innan i veckan så har det varit väldigt mycket problem på min portal och jag har inte orkat försöka något och lägga energi åt att bli arg (för det vet jag att jag hade blivit) för att det inte funkar som jag vill.  Men nu tänkte jag göra ett försök iallafall!

Tänkte uppdatera er om vad jag gjort de senaste dagarna.

Torsdag: Då höll jag mig faktiskt inne hela dagen fast det var fint väder. Jag hade så ont i huvudet hela dagen och fick inte något vettigt gjort alls.

Fredag: Jag började dagen med att dammsuga lägenheten och balkongen, sen bäddade jag rent. På eftermiddagen åkte jag och Ellen till päronen där även vår brorsdotter och hennes mamma var. De hade sin katt med sig så den kunde göra sig lite hemmastadd. Den ska bo där när de är på semester om ett par veckor. Mamma och pappa har ett riktigt katthotell nu, haha! Vi stannade där några timmar och till middag fick vi hamburgare.


Lördag: Jag började återigen dagen med lite städning. Någon (troligtvis Disco) hade kissat utanför sin toalett. Han och Boobie har varsin toalett men han har börjat gå ganska mycket på Boobies. Dock så har han inte riktigt lärt sig hur han ska kissa på den (den är inte likadan som hans) så då händer det olyckor och han kissar den istället för i den. Så det städade jag upp, diskade ett litet berg med disk, rensade mitt kylskåp från gammal mat och städade toaletten. På eftermiddagen åkte jag och Ellen spontant till päronen. På vägen hämtade jag ut paket. Vi kom i precis rätt tid, mamma hade precis lagat middag haha!

Efter maten solade vi och jag somnade nästan direkt i min solstol. Efter några timmar åkte vi hem för vi skulle se på film med Ezan hos mig. Innan dom kom till mig så slog jag in lite paket (som låg i ett av paketen jag hämtat innan på dagen) som dom skulle få. Ellen för att hon fyllt år, och Ezan för att hon passat mina katter när vi varit på semester. Dom fick samma sak och jag gav även mig själv en sån här present, jag tror det är en väldigt bra grej! Jag ska visa vad det är i ett annat inlägg. Vi såg The spy who dumped me på Viaplay och den var bra, så se den om ni inte redan gjort det!

Söndag: Idag är det 30 grader, och varmare ska det bli. Så självklart ska det solas! Får passa på nu innan det ska bli lite sämre väder. Antingen blir det solning hemma, hos päronen, eller på stranden om det inte blåser för mycket. Man vill ju inte bli sandblästrad. Sen blir det nog en lugn kväll.

Vad hittar ni på idag? Har ni också väldigt varmt?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Precis samma här, så irriterande men som du säger, vad finns det att göra åt saken egentligen? Sanningen, bara att vänta ut problemet och jag är såå glad över att allt verkar vara löst nu!
Maten ser så otroligt god ut och det låter som att du har haft ett par underbar dagar! Stor kram och ha en underbar dag! <3
nouw.com/missjohansson
tessbjork
tessbjork,
Ja precis 😊 Ja det var gott!
nouw.com/tessbjork
Hilma
Hilma,
Nouw har verkligen krånglat rejält det senaste, sjukt störande. Men förhoppningsvis är det bättre nu! Låter som mysiga dagar <3 Och gud så varmt det varit alltså. Kram fina du <3
nouw.com/hilma
tessbjork
tessbjork,
Ja verkligen! Ja supervarmt!
nouw.com/tessbjork