Det är vårtecken om något!


Godmorgon!

Idag vaknade jag på soffan vid 8.30. Jag lade mig där inatt och skedade Disco efter jag sett lite på en serie. Tanken var att jag sen skulle lägga mig i sängen men jag var så trött så jag somnade i soffan. Och det är ingen skön soffa att sova i kan jag tala om! 😄

Nu är vi redan inne i April. Helt sjukt vad tiden går snabbt, det var ju precis nyår! Men jag klagar inte. Jag är mer än nöjd att våren snart är här på riktigt. Snart blommar alla träd och blommor, det luktar gödsel överallt, jag har fått tillbaka mitt spindelnät i högra hörnet utanför balkongen efter vintern, man ser mer folk utomhus, fåglarna kvittrar massor, det har börjat lukta lite grillat. Det är vårtecken om något! Och det är ljusare om kvällarna. Jag märkte stor skillnad på den där extra timmen igår kväll. Den behövs!

Och solen skiner faktiskt idag också! Men det är kallare än det varit de senaste dagarna. Tänkte ändå sätta mig en stund på balkongen snart och få lite sol på mig. Jag har inte gjort så mycket sen jag vaknade, typ bara ätit frukost och sett ett nytt avsnitt av Kardashians.

När jag solat lite så tror jag att jag ska börja vårstäda på balkongen. Det var nog några veckor sen jag sa att jag skulle göra det men det har inte blivit av 😅 Jag behöver torka av lite, eventuellt putsa fönsterna, dammsuga både katternas klätterträd och mattorna. Jag brukar dammsuga på balkongen en gång varannan vecka oavsett om det är sommar eller vinter, men den här vintern har jag skitit det helt 🙈 Mattorna behöver nog även tumlas för att bli av med ännu mer damm och katthår, och sen tvättas. Och tumla behöver jag göra i tvättstugan för jag har ingen tumlare i lägenheten. Så jag får se om det finns nån tvättid i veckan.

Vad gör ni idag? Har ni också sol?

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,
Jag har just ätit lunch på balkongen. Ska vila lite. Blir nog träning senare. Ja, det är sol här i Västerås ☀️🙂
nouw.com/fighterwomen85
tessbjork
tessbjork,
Låter härligt!
nouw.com/tessbjork
fighterwomen85
fighterwomen85,
Hilma
Hilma,
Men åh så stel man är efter att ha sovit i soffan alltså haha! Hoppas du somnar i sängen i natt 😊
nouw.com/hilma
tessbjork
tessbjork,
Haha ja! 😊
nouw.com/tessbjork