Det kliar i fingrarna


Hej på er!

Hur mår ni denna fredag? Bra hoppas jag!

Med mig är det bara bra. Jag sitter just nu i min schäslong och tittar igenom lite olika shoppingsidor. Jag är så shoppingsugen så det kliar i fingrarna! Jag har haft köpstopp alldeles för länge nu (förutom något enstaka undantag) och nu när det snart är vår så vill man ju gärna uppdatera garderoben lite. Får se om jag ska unna mig något snart 😍

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag har sett ett nytt avsnitt av Riverdale och sen har jag faktiskt suttit och rensat bland alla bloggar jag följer här på nouw. Jag tycker att det bara är samma typ 20 personer som dyker upp i mitt flöde hela tiden, och det känns ganska tråkigt, så jag ville se vilka jag faktiskt följer för jag har nästan glömt bort vilka alla andra är. Så jag passade på att rensa bort en hel del som inte uppdaterat sina bloggar på väldigt länge, såna som har lösenordsskydd osv. Och sen satte jag notiser på några fler bloggar så nu har det dykt upp lite annat i flödet.

Jag tänkte starta en maskin tvätt snart och dammsuga sen vet jag inte vad som händer. Imorgon ska nog jag och min syster till päronen och hjälpa dem bygga ihop skåp och lådor till deras nya kök som kom nu i veckan. Annars blir det nog en lugn helg.

Har ni något roligt planerat i helgen?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer