Djurplågeri i Kanada

Årets säljakt i Kanada har dragit igång. En jakt för sälarnas skinn. Allt fler länder inför förbud mot handel med sälskinn, men det dödas ändå 30 000 sälar i jakten varje år. 400 000 sälar får jagas. Och de dödas på det mest brutala sätt man kan tänka sig.

Nästan alla sälar dödas när de är 3 månader eller yngre. De har inte ens börjat äta fast föda än eller lärt sig simma. De är helt hjälplösa när jägarna kommer och klubbar ner dem. Det enda de kan göra innan de får klubban på sig är att skrika. Jägarna slår och slår och drar sedan sälarna i krokar som sitter på klubban. Många sälar dör inte ens direkt. Enligt veterinärer som har studerat jakten så blir 42% av sälarna flådda levande, och kropparna blir lämnade att ruttna på isen. Det här strider mot de mest grundläggande djurskyddskraven. Det är fruktansvärt!


Jag hatar att se oskyldiga djur fara illa p.g.a oss människor. Det finns så många djur i världen som dödas för sina betar, horn, pälsar, ben, fenor och skinn, eller är fast i hemska förhållanden för att vi vill se dem uppträda eller använda de till annat slaveri. Det är fruktansvärt! Precis som alla människor förtjänar bra levnadsförhållanden, förtjänar också djuren det.

Jag vill vara med och hjälpa de här djuren. Därför har jag startat en insamling som går till World Animal Protection som hjälper många djur i nöd. Jag är månadsgivare och har även skänkt en summa till den här insamlingen. Jag hoppas att NI också vill skänka en slant så att VI kan bidra till att stoppa sånt här.

Kolla gärna in min insamling och ge ett bidrag HÄR, eller sprid så mycket det bara går!


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

alicekleiva
alicekleiva,
Usch, fruktansvärt.. :'(
nouw.com/alicekleiva
tessbjork
tessbjork,
Ja verkligen! 😢
nouw.com/tessbjork