Dum vecka och dom har äntligen kommit!


Hejsan!

Hoppas ni haft en bra måndag. Min har varit väldigt lugn. Jag har varit så trött!
Jag somnade helt plötsligt i soffan och sov 16-19.30 så det var en väldigt lång powernap! Jag hade kunnat sova ännu längre men kände att jag var tvungen att vakna till liv om jag skulle kunna somna i någorlunda tid ikväll. Och jag är faktiskt redan trött igen så jag ska snart gå och lägga mig.

Det är den dumma veckan nu så det är nog därför jag är så trött. Och när jag är trött, har ont i magen och tycker lite synd om mig själv så vill jag ha choklad! Så det och en glass var jag och köpte i affären. Men jag har bara ätit glassen. Jag äter inte saker med mint så ofta men jag tycker den magnumglassen är riktigt god! Jag gjorde ett test på 4 magnumglassar förra sommaren och där testade jag bland annat den här. Jag tror inte jag hade smakat den om det inte var för att jag skulle göra det här testet, men nu är den en favorit så det var ju tur att jag gjorde det!Idag har jag också tittat igenom hela Nellys reasortiment under tiden jag tittade på matchen mellan Sverige och Spanien. Det fanns mycket fint och jag har lagt en hel del i min önskelista men tvivlar på att det kommer bli något köpt, jag har ju inte så mycket pengar.

Mina mascaror från Caia kom äntligen idag! Jag har inte testat dom och tror inte jag kommer göra det imorgon heller, men kanske på onsdag. Jag lovar iallafall att dela med mig av vad jag tycker om dom sen! Nu ska jag gå och lägga mig. Nattinatti 💤


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Men vad kul! Håll oss uppdaterade när du har testat dem! Lova!’ ❤️❤️
nouw.com/missjohansson
tessbjork
tessbjork,
I promise! 😉
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad spännande!! Och ja - du måste uppdatera oss när du har testat dom!! =) KRAM finaste <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Yes I will! 😊
nouw.com/tessbjork
alvaalinnea
alvaalinnea,
jag vill se före-och efter bild!!😍
nouw.com/alvaalinnea
tessbjork
tessbjork,
Japp, det kommer! 😊
nouw.com/tessbjork