Dumbo och middag på Martini


Igår var jag, som jag nämnde, på bio med min syster och min brorsdotter och hennes mamma. Vi såg på Dumbo. Filmen var bra men den var svår att titta på även om djuren i filmen inte är verkliga. Jag kan inte se på djurplågeri, det är så hemskt! De avslutade iallafall filmen på ett bra sätt med ett bra budskap.

Efter filmen var vi hungriga och kunde inte bestämma oss var vi skulle äta nånstans. Vi gick igenom halva stan och hamnade till slut på Martini, en italiensk restaurang. Som vanligt hade jag väldigt svårt att bestämma mig för vad jag skulle äta. Jag var väldigt sugen på nån av fiskrätterna, men tänkte att pasta är billigare (ja jag är snål för tillfället). Dock så fanns det ingen pastarätt som lockade så det blev till slut det absolut billigaste på menyn; pizza 😄 Jag ville egentligen inte ha pizza, jag åt ju det förra veckan + att jag ätit tortillapizza hemma två dagar den här veckan 🙄 Men den här pizzan, som var vegetarisk, var riktigt god! Krispig botten, mycket tomatsås och bra med topping. Vi stannade där i ca 1 1/2 timme och snackade en massa skit. Stella var helt upptagen med att se på fiskarna i deras akvarium, haha!


Efteråt åkte var och en hem till sitt. Jag lämnade ett paket i affären som skulle skickas iväg och gick hem och bytte om till myskläder, sen vidare till Ellen. Tanken var väl egentligen att vi skulle se en film men så blev det inte, vi hade inte ens tvn på. Vi satt mest bara och glodde i våra telefoner 😂 Jag redigerade en hel del bilder och Ellen tittade på emellanåt. Efter 23 gick jag hem, lade mig i sängen och tittade lite på Youtube osv och slocknade nog inte förrän vid 2.

Idag vaknade jag 8.20 och har legat i sängen sen dess. Disco gör mig sällskap under täcket just nu. Han älskar att ligga under filtar och täcken. Jag börjar bli hungrig så det är verkligen dags att gå upp!

Senare idag är det möjligt att jag och Ellen åker till päronen. Brorsan är där och ska hjälpa dom att sätta upp deras nya kök. Spännande! Det bjuds även på mat så det lockar ju lite det också 😊 Men vi får se om det blir av eller inte!

Vad ska ni hitta på idag?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

elinelmersson
elinelmersson,
Åh så gott!! Ha en fin helg <3 Kram
nouw.com/elinelmersson
tessbjork
tessbjork,
Ja det var supergott!
nouw.com/tessbjork
celinelundqvists
celinelundqvists,
Tyckte avslutningen på Dumbo var så fin! Väldigt rätt i tiden!
nouw.com/celinelundqvists
tessbjork
tessbjork,
Ja verkligen!
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men HERRE vad sugen jag blev på pizza nu!! MUMS vad gott <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Ja den var riktigt god!
nouw.com/tessbjork