Frågor och svar med ett medium


Den här lampan kommer ha betydelse i min lilla story om vad mediumet (?) hade att säga igår. Det blir lite lång text men hoppas ni hänger på ändå :)


Igår var vi som sagt 5st tjejer hos min kusin som fick en läsning av ett medium. Vi hade ca 25min var och fick ställa 2-3 frågor till henne.

När det var dags för min tur så satt hon och blundade en stund och andades djupt och det första hon såg var en lampa på fot med bara en glödlampa och ingen skärm. Hon frågade om jag ville ha en sån lampa eller om jag hade en sån. Jag sa att jag hade en sån och skrattade lite. Varför kommer jag till senare. Hon frågade om jag gillar inredning och jag sa ja.

Sedan blundade hon igen och såg en clementin 😂 Hon tyckte själv det var roligt med dessa bilderna för det är väl inte så vanligt att det kommer såna saker. Hon frågade om jag gillar clementin och det gör jag ju. Men jag tror att hon fick upp bilden för att jag har varit sugen på det ett bra tag och tänkt köpa det när jag är i affären men inte gjort det av någon anledning. Och senast jag tänkte köpa det var i måndags denna veckan. Hon frågade också i samma veva om jag gjorde smoothies och det gör jag ju just nu iaf. Hon tyckte att det var jättebra och sa att jag skulle fortsätta med det.

Sen fick jag dra ca 10 tarotkort och hon frågade mig om jag ville ha barn. Jag sa nej och då sa hon "vad ska vi göra med alla dessa då?" Så där var väl många kort som visade på att jag ville ha barn. Men sen drog jag ett annat kort som visade att jag inte ville ha barn. Men hon såg sedan en man jag skulle träffa som troligtvis har barn.

Hon såg en oro över mig, att jag är tänker för mycket på det förflutna och för mycket på framtiden och det skulle jag inte göra, jag skulle vara mer här och nu. Och det tycker jag egentligen att jag är, men kanske inte tillräckligt då.

Sen kom vi till en av mina frågor som självklart handlade om jobb. Och där såg hon först ett långbord med aliens som satt och åt 😂 Hon frågade om jag ville jobba i restaurangbranschen eller liknande och det vill jag inte. Hon var inte säker på om de åt, men hon trodde iaf att det var ett stort ställe jag skulle jobba på och det skulle vara kreativt och med människor, och det skulle nog komma på våren nån gång. Hon såg mig pendla till en början och sen kanske flytta. Och någon annan skulle förlora jobbet som jag får, "den enes död, den andres bröd", sa hon. Sen kom hon fram till att aliensen hon såg förmodligen tydde på att det skulle vara på ett mångkulturellt ställe.

Sen ställde jag en fråga om resan vi vill åka på och basically så sa hon att alla som vi vill ska följa med inte kan ekonomiskt, och det vet vi ju egentligen. Och hon sa att vi skulle inte vänta på att de får mer pengar för det är inte säkert att de kommer hinna ordna upp det ändå. Och vi skulle inte ha dåligt samvete för att alla inte kan följa med. Ville vi åka så skulle vi åka. Så då får vi göra det helt enkelt! Blir lite tråkigare såklart och vi kommer inte kunna ha de fina husen vi vill men vi får lösa det!

Hon frågade också om jag hade ont i huvudet ibland och det har jag ju. Hon sa till mig att trycka i min armhåla och kolla om jag var öm. Jag kunde inte känna något så då gjorde hon det och det gjorde ont. Hon sa att lymfkörtlarna var igenstockade och jag fick inget ordentligt flöde i kroppen. Och det ger mig huvudvärk. Hon tyckte jag skulle behandla det, men ville inte lägga sig i hur. Men sa att jag kunde gå på zonterapi, till naprapat, kiropraktor, på akupunktur osv. Så då får jag väl göra det :P

Sen hade vi lite tid över och jag hade ingen mer fråga så då lade hon några kort till, men innan hon gjorde det så fick hon upp en bild till. Och då såg hon mig äta en liten rund godisbit och frågade om jag är lite extra förtjust i nån sån godisbit. Jag tänkte direkt att det måste vara de mjuka kryptoniterna som jag är så kär i 😂

Hon lade upp 3 kort och då såg hon jobb igen. Att det kommer inom en ganska snar framtid, att det är ett jobb med människor och mycket folk, att jag kommer trivas där och att dom kommer trivas med mig och att där förmodligen kommer vara en liten upplärningstid innan jag börjar jobba där. Allt såg väldigt lovande ut! :)

När vi var klara så sa jag till henne att lampan hon pratade om i början, hade jag flyttat runt på kvällen innan. Jag höll på att ändra runt lite på mina inredningsdetaljer och lampan blev flyttad några gånger under den tiden. Så sa hon att "ja där märker man att man har dom med sig". Och när hon sa det så fick hon som en klapp i håret :) Hon kände starkt att det var en kvinna sa hon. Och jag sa ja direkt. Hon frågade om jag visste vem det var och jag sa att vi kommit fram till att det är min mammas farmor som alltid är med mig :)

Kul att hon bara fick upp bilder om mat, men nästan all min vakna tid består av att tänka på mat så det är kanske inte så konstigt 😂


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

cosmopolitanstories
cosmopolitanstories,
haha så kul! Superintressant att läsa 😄😄
nouw.com/cosmopolitanstories
tessbjork
tessbjork, Spam
Haha ja det var väldigt spännande 😁
nouw.com/tessbjork