Paket från gymgrossisten

Innehåller affiliate-länkar


Förra veckan hämtade jag ett paket från Gymgrossisten. Allt mjöl och kokosolja osv har tagit slut här hemma så jag var i behov av att köpa nytt. Och jag känner att det är dags för att baka snart! Jag snubblade in på ett instagramkonto (kommer inte ihåg vad det heter nu) för ett par veckor sen och allt hon gjorde såg så gott ut! I nästan alla av hennes brödrecept hade hon havremjöl så jag köpte en gigantisk låda med sånt mjöl 😁

Jag har testat andra kalorifria nudlar innan. De luktade as men var faktiskt goda, och när jag såg shiratakinudlarna på hemsidan så ville jag testa dessa också.

Soltabletterna köper jag alltid innan jag ska åka på semester och det kommer ju vara dags för semester snart så dom har jag börjat ta nu 😊

Jag fick en liten receptbok från star nutrition i mitt paket, får se om det finns något i den som man kan göra. Och eftersom jag kom över en viss summa så fick jag coolerpads gratis, värda 99kr. De finns tydligen inte på hemsidan längre.

Får se när jag får ett bak ryck. Det går alltid i perioder för mig. Jag kan baka en hel del i 1-2 veckor sen tröttnar jag och gör inte det igen på ett par månader. Men det är ju kul!

Gillar ni att baka?


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

maxarna
maxarna,
wow ser supernyttigt ut.. =)
nouw.com/maxarna
tessbjork
tessbjork,
Ja det var skönt att få hem lite saker man saknat här hemma 😊
nouw.com/tessbjork