En av mina värsta mardrömmar

Godmorgon!

Har ni sovit gott?

Jag har sovit väldigt bra, känner mig utvilad fast jag har sovit hela natten på soffan. Somnade vid halv ett och vaknade åtta av en mardröm.

Och inte vilken mardröm som helst, jag vaknade av en av mina värsta mardrömmar! Nämligen att jag skulle resa iväg med min syster, höll på att packa och var klar i god tid - trodde jag! Men sen kom jag på att jag hade glömt duscha och packa ner ungefär allt utom kläder så jag sprang runt som en galning och packade ner solkräm, smink, kamera och laddare till all elektronik samtidigt som min syster stod färdig och väntade på mig. Usch, jag får panik av såna drömmar! 😅

Idag skiner solen, men det blåser en del! Tänkte sätta mig på balkongen senare om det blåser åt rätt håll. Sen får jag se vad som händer idag. Har inget planerat än så länge.

Imorgon var tanken att jag, Ellen och vår kusin skulle till en kompis men hennes familj har blivit sjuka så vi får boka om. Vi pratade lite i onsdags om vad vi skulle göra istället men kom aldrig fram till något. Så jag har än så länge en helt oplanerad helg framför mig.

Ska ni hitta på något roligt i helgen?

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Haha noo, vilken panik om det vore sant :'D Vädret är så underbart verkligen, och hoppas du får en jättebra dag!
nouw.com/emmaengstrom
tessbjork
tessbjork,
Haha ja! Tack detsamma!
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men fyyy för sånna drömmar alltså! Den paniken som uppstår!! Nej fy! STOR KRAM hjärtat och hoppas du fått sova betydligt bättre inatt <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Haha ja verkligen panik! Tack, det fick jag 😊
nouw.com/tessbjork