En bra dag hos päronen och regn


Det blev en bra dag hos päronen igår. Vi spelade kubb innan det blev dåligt väder, åt kyckling, och äppelpaj med vaniljsås och glass.

Jag var dock supertrött och hade kunnat somna rakt upp och ner om det inte var för att jag, min syster och päronen började spela Med andra ord. Då började jag piggna till igen! Då hade brorsan och hans dotter redan åkt hem. Det blev en del skratt och lite småbråk under tiden 😆 Vi spelade unga mot gamla och vi vann. Båda gångerna. Men jag tycker faktiskt att gamlingarna hade blivit lite bättre sen sist!

Vid 21 åkte vi hem. Jag gick och plockade lite här hemma en stund innan jag satte mig och såg en serie.


Idag vaknade jag tidigt men ligger kvar i sängen och "lider" av menssmärtor. Alltid lika kul! Jag har även väldigt ont i min ankel. Det hände något med den igår när jag satt och tittade på min serie. Jag sitter nästan alltid i skräddarställning och det var under tiden jag satt så som jag kände att något typ klickade fel i foten. Jag kan gå och stå nästan som vanligt på den. Det är mer när den är vilande som det gör ont. Ankeln är lite svullen på utsidan men det går säkert över snart.

Ute regnar det idag. Värmen som kom på besök igår verkar redan vara över. Jag tror jag ska försöka sova lite till nu faktiskt. Jag har så mysigt här med katterna ❤ Sen får vi se vad dagen har att bjuda på!

Vad ska ni göra idag?

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer