En dag i matens tecken

I lördags vaknade jag av att hästen rörde på sig inne i tv rummet. Hon hade visst stannat hela natten. Sen gick jag också upp.
Vi degade lite och funderade på vad vi skulle göra på kvällen. Men vi ville ju ha frukost också, så vi gick bort till Willys och köpte frallor och pålägg. Sen krängde vi upp det och kollade med kusinhästen om hon ville umgås på kvällen. Det ville hon!

Så när vi ätit bakade vi den goda kladdkakan från fitnessguru som jag bakar ibland, och som vi egentligen skulle bakat dagen innan. Men när jag bakar den så har jag inte stevia i för det behövs inte. Och jag tar lite mer kakao, 1-1 1/2 matsked mer och lite salt så blir den såå god! Och man får verkligen se till att den inte blir för torr för då kan man nästan kasta den direkt

Efter vi hade bakat stack hästen hem till sig ett tag sen åkte vi till kusinhästen och hennes hästmake, den svarta hingsten, och deras son griseknoen. Min häst hade med sig fruktremmarna vi smakat på dagen innan, zucchinichips och grönkålschips. Eftersom vi alla var hungriga så smakade vi på allt och det var så gott! Sen beställde vi pizza Och efter några timmar åt vi kladdkakan och glassen vi skulle ätit dagen innan. Glassen med jordgubbssmak var jättegod men den andra tyckte bara den svarta hingsten om. Griseknoen var trött och somnade efter en stund så han smakade aldrig.

Efter hela det matkalaset åkte jag och hästen hem. Jag var hemma vid 24 och gick och la mig vid 1, men somnade vid 2. Sedan vaknade jag igen vid 4 av min gallsten, den gillade väl inte riktigt vad jag ätit under kvällen Den där stenen har jag däremot inte känt av på hela sommaren tack vare min akupunktör! Jag gick iaf upp och kollade vad jag hade för smärtstillande hemma. Ipren kan hjälpa, men det händer nästan aldrig och då måste man ta den i rätt tid. Nu hade jag redan hunnit få jätteont så det hade inte funkat. Men som tur var så hittade jag en lite starkare tablett som jag fick efter jag opererade min handled. Den brukar hjälpa direkt. Men det gjorde den inte denna gången. Det tog lång tid innan smärtan börjat gå över. Solen hann gå upp och det verkade som att det skulle bli väldigt fint väder.

Vid 6 somnade jag igen, men vaknade klockan 7 och jag drömde att det åskade. Mina öppna fönster stod och slog när jag vaknade och det var världens storm utanför. Jag gick och stängde mina fönster på balkongen och då hörde jag åskan och det regnade. När jag kom in i sovrummet igen så var himmeln så himla häftig! Jag har aldrig sett nått liknande innan. Klockan 9 somnade jag igen och vaknade helt groggy vid 14

 

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer