En dag i Simrishamn


Igår var jag med min mamma och min syster i Simrishamn. Vi tog bussen dit, jag och och min syster hoppade på i Kristianstad och mamma i Everöd.

När vi kom fram så satte vi oss direkt på café Kagan. Mamma tog nån citrongrej med maräng och jag och min syster delade på en halv fralla, en stor chokladmuffins och en bit kladdkaka med grädde. Allt det plus mammas cappuccino blev typ 145kr. Billigt!


När vi ätit upp började vi strosa runt. Vi hade tur med vädret, det var varmt och soligt! Vi gick in i några affärer som de inte har här. Bland annat var vi inne i Apotekarns trädgård, där de säljer lite allt möjligt. Kyrkan var vi också inne i och tände lite ljus.

Ting & Tang gick vi också in på, där de hade en riktigt fin dörr och ett jättefint parasoll som jag skulle vilja ha 😍 Fast om jag bodde nån annanstans och hade andra möbler på balkongen osv 😝

När vi sen började gå ner mot vattnet så kom regnet! Och det regnade rejält så vi fick ta skydd under ett tak och gick vidare ner mot stranden när det var över. Där stannade vi en stund och sen gick vi till Röken för att äta mat, men det kommer i ett annat inlägg ☺️

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer