En dag på stranden


Det blev tyvärr inte så mycket sol på stranden idag. Men det gjorde iaf att där knappt var något folk, och det gillar vi! Vi hade väldigt långt till närmsta granne.

Det var varmt när vi kom dit trots att det var ganska molnigt så det blev ett dopp direkt. Kallt var det i vattnet, men kändes ändå uppfriskande skönt!

Sen åt vi en väldigt sen frukost. Vi hade köpt med oss lite frallor och pålägg från Willys.

Efter det kom solen fram på riktigt och det blev ännu varmare. Till slut fick jag lite småpanik och var tvungen att hoppa i vattnet igen! Alla tre (jag, mamma, syster) badade då och vi stannade faktiskt länge i vattnet. Det var ganska mycket vågor trots att det knappt blåste nånting, och idag var nog första gången under den här sommaren som vattnet hade den där ofräscha ölfärgen. Det var fullt med småtång också så det hade vi gott om i håret sen 😆

En stund efter vi kom upp så blev det molnigt och det stannade så nästan hela tiden. Mamma gav upp och åkte hem men vi stannade.


Det blev bara mörkare och mörkare moln runt oss och man kunde se regn överallt i fjärran, men vi slapp det som tur var!

Till slut var det bara vi kvar på stranden, man kunde inte se någon annan på flera hundra meter åt båda hållen. Det gillar vi! Vi älskar när det bara är vi kvar. Vi vill stänga stranden! 😍 Vi tycker inte om att lämna stranden före någon annan 😆

Vid 18 åkte vi iaf hem och gjorde oss klara för att äta på Pinchos. Mer om den middagen kommer i ett inlägg imorgon.

Nu ligger jag mätt och trött i soffan under ett täcke och kommer nog somna inom en väldigt snar framtid 😴

Hoppas ni haft en bra kväll och sover gott ☺️


Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer

josefinemaritkemell
josefinemaritkemell,
Vilken fin bild 🙌🏽😍
nouw.com/josefinemaritkemell
tessbjork
tessbjork,