En jävla soppa! 

Godmiddag! 
Jag har tidigare berättat om att jag var på jobbintervju och chefen ville anställa mig, men har inte råd att betala full lön och vill därför ha bidrag för mig. 

Men jag har inget läkarutlåtande, och då kan han inte få bidrag för mig. 

Så nu är den processen igång. AF har skickat en begäran på det till min läkare i Malmö. Men det kommer ta tid och chefen vill att jag börjar så fort som möjligt. 

Så då sa min handläggare först att jag skulle praktisera under tiden vi väntar på ett utlåtande från läkaren, och om praktiken går bra så blir det anställning. Men det skulle ta ett tag innan ett sånt beslut kan tas. 

Jag skulle bland annat fylla i ett papper med chefen som jag sen skulle lämna till AF, som sedan skickar vidare pappret till andra som kollar om det är ok och sedan tar min handläggare beslutet om jag får praktik. 

Vi bestämde att jag skulle komma in på chefens kontor igår för att fylla i pappret. 

Men min handläggare hade ångrat sig med praktiken. Jag ska istället arbetsträna tyckte hon. Då behövde inte jag och chefen fylla i papper osv. Utan jag skickar chefens uppgifter till henne, hon hör av sig till honom och sedan tas beslutet. 

Men jag måste skriva under ett papper. Detta skulle gå lite fortare och är också bättre på det viset att det blir mer uppföljning med handleden och jag kan få hjälpmedel osv om jag skulle behöva det. 

Så nu väntar jag bara på att dom 2 ska ha pratat med varandra och att jag kan skriva på pappret. 

Även om jag nu arbetstränar och läkaren undersöker handleden och gör sitt utlåtande, så finns ändå risken att AF sen säger nej till att chefen ska få bidrag för mig. 

Då har jag ju iaf fått en slags praktik och något att göra, men det skulle ju va himla snopet om det inte blev något efter det.. 

All denna soppan och kladdet fram och tillbaka har tyvärr tagit det roliga ur det för mig. Det känns inte lika kul längre och jag har ingen koll på när jag kan/ska börja osv så att man är beredd på det. 

Jag försöker ändå ställa in mig på att jag ska börja på måndag. Då vill iaf chefen att jag börjar. 

Follow me on: Facebook¦Instagram¦Blogkeen

Gillar

Kommentarer